Валерия (Valeria)

Това е история за любовта между Валерия и Леополдо, която е обременена от ужасно минало, което тя крие. Двамата адвокати имат нужда нещо повече от законите, за да разрешат толкова сложен случай като хора: собствената си съдба.

Валерия Идалго е скромна девойка, изпълнена с мечти и надежди. Тя е на път да се дипломира като адвокат - професия, с която се надява да изкарва достатъчно пари, за да издържа майка си и братята си. Въпреки усмивката, изпълнена с надежда, тя не изглежда щастлива.

Бурното й минало е свързано със семейство Рикелме, познати с това, че са собственици на една от най-престижните адвокатски кантори в Маями, начело със Самуел, бащата на Леополдо.

По прищявка на съдбата, Валерия и Леополдо се влюбват, без тя да знае, че любимият й е потомък на клана, който преди години е разрушил живота й.

Щастието на двамата е застрашено, когато се появява Хуан Игнасио, брат на Леополдо, и Мирослава, жена без скрупули, която е готова на всичко, за да спечели годеника на Валерия.

Едно брутално събитие променя живота им - Леополдо е обвинен в престъпление, което не е извършил. Валерия, която вече се е превърнала в голям адвокат, се превръща в най-големия му враг, въпреки че си умира от любов по него.

Съдбата на тези двама адвокати е белязана от измяна и омраза, но също така с надеждата, че могат да си върнат любовта, а щастието, което изглежда непостижимо, може да се превърне в реалност.

Източник: www.canalcaracol.com