Твоят свят и моят (Tu mundo y el mío)

Емилия е млада шивачка от средната класа, която се бори, за да издържа с усилен труд не само себе си, но и баба си и по-малките си брат и сестра – Ченте и Ноелия.

В квартала, в който живее Емилия, живее също така и младия скромен Тано, който винаги е бил влюбен в нея, но за негово нещастие, Емилия е виждала в негово лице само много добър приятел.

Семейството на Емилия така и не е успяло да се примири с бедността и мечта един ден да си върнат привилегирования живот, който са водили преди.

Тримата избират различни начини да го направят. Бабата живее в света на фантазиите, Ченте се забърква с престъпници и става един от тях, а Ноелия става любовница на по-възрастен мъж, милионер, но женен за Йоланда де Агире.

По стечение на обстоятелствата, любовникът на Ноелия се оказва баща на Алехандро – годеникът на Емилия. Алехандро е млад плейбой, сгоден за капризната Марсия, но се влюбва безумно в невинната Емилия. Въпреки интригите на бившата си годеница, той иска да се ожени за млада шивачка.

За нещастие, Алехандро научава, че баща му си има любовница и всички свидетелства сочат, че тази жена е Емилия. Независимо от протестите на Емилия и уверяванията ѝ, че е невинна, Алехандро не ѝ вярва и прекратява годежа им.

В резултат на това, шивачката не иска да знае нищо повече за него. Но Емилия установява, че е бременна и в нейният живот се появява нов ухажор... за нейно нещастие, сърцето ѝ изцяло принадлежи все още на Алехандро...

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Tu_mundo_y_el_mío