Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

Ана Лусия, Ана Летисия и Ана Лаура са три сестри, които имат едно и също лице, но напълно различни животи...

Ана Лусия, Ана Летисия и Ана Лаура са идентични тризначки с много различни характери. Родителите им са починали, когато те са били много малки. Също така са смятали Ана Лусия за мъртва.

Соледад Ернандес, която е страдала от загубата на своята малка дъщеря, открила Ана Лусия и я отгледала като своя собствена, въпреки че е разбрала коя е в действителност.

Няколко години по-късно, Ана Лаура е сладка девойка, която иска да открие изгубената си сестра, но е останал без един крак след тежка катастрофа. Ана Лаура се влюбва в Рамиро, с когото трябва да се справят с множество препятствия, за да изживеят любовта си.

Ана Летисия е различна. Тя е блестяща, егоистка и капризна девойка. Винаги иска да е в центъра на вниманието, по-специално на баба си – Ернестина, и на чичо си – Мариано, наставник на близначките. Ана Летисия се съюзява с Иняки, който се превръща в неин любовник и съучастник в злините ѝ.

Когато Ана Лусия и Соледад пристигат в град Мексико, Ана Лусия се влюбва в Сантяго – таксиметров шофьор, който не помни нищо от миналото си, тъй като страда от пълна амнезия.

Кръвните връзки в крайна сметка събират трите сестри, като преплитат животите им по един много неочакван начин...

Персонажите

Ана Лусия

Ана Лусия е сладка девойка, очарователна, благородна, щедра, изпълнена с живот и радост. Израснала е покрай майка си Соледад в Сан Николас, малко рибарско селище. Това, което Ана Лусия не подозира е, че нейното фамилно име е Алварес дел Кастийо Риваденейра. Тя е една от сестри-тризначки и се е изгубила при фатална катастрофа, в която са загинали родителите им. Соледад я е спасила от удавяне и от този ден, двете заживяват заедно. Ана Лусия големи заложби за танци и акробатика. В малкото и скромно училище в селото тя винаги е била победителка в тези дисциплини. Въпреки че няма много спомени от първите години от живота си, Ана Лусия има чести сънища и кошмари, в които вижда три момиченца. Освен това има предчувствия, за които няма обяснения.

Ана Лаура

Ана Лаура е най-сладката и мълчалива от тризначките. Тя е симпатична жена, но изпълнена с неувереност, тъй като е изгубила единия си крак при катастрофата. Прекарва по-голяма част от времето си във фондацията за инвалиди, която е спонсорирана от баба ѝ. Когато Рамиро ѝ се обяснява в любов, Ана Лаура го отблъсква, защото вярва, че не заслужава някой мъж да се влюби в нея. По тази причина, Ана Алура приема Валентин, който също има физическо увреждане. Ана Лаура има странни предчувствия за това, което сестрите ѝ изпитват. За разлика от Ана Летисия, Ана Лаура изгаря от желание да открие сестра си Ана Лусия, защото нещо дълбоко в нея ѝ казва, че тризначката, която е изчезнала при катастрофата, все още е жива.

Ана Летисия

Ана Летисия е капризна и манипулативна жена, способна да постигне онова, което пожелае. Обича да държи нещата под контрол. Завистлива. С годините се е превърнала в красива жена, много добре знае колко силно привлича мъжете и използва своите прелести, за да постигна всичко, което иска. В лицето на Иняки намира идеалния съучастник в преследване на целите си, тъй като и двамата са ръководени от амбиция. Ана Летисия е единствената в семейство Алварес Риваденейра, която няма никакво желание да се открие изгубената тризначка, защото знае, че на Ана Лусия се полага най-голямата част от наследството. Ана Летисия не познава ограничения и когато поиска нещо, е способна на всичко, за да го постигне, без да се интересува през кого трябва да премине. Също като сестрите си, Ана Летисия има повтарящите се сънища и кошмари, свързани с катастрофата, при която са загинали родителите им.

Сантяго Гарсия

Марсело Саватера е много привлекателен мъж с голямо сърце. Претърпял е тежка катастрофа, след която страда от амнезия. Той е много интелигентен и след катастрофата работи като таксиметров шофьор. Той е подслонен от Доня Ремедиос Гарсия, която решава да го нарече Сантяго. Сред малкото спомени е образа на една много красива жена. Когато Сантяго вижда Ана Лусия, той е поразен от красотата ѝ и вярва, че това е жената от сънищата му. Между тях възниква голяма любов, която се изправя пред изпитание, когато Сантяго си връща паметта.

Рамиро

Рамиро е работлив и ученолюбив мъж, който е на път да се дипломира като адвокат. Рамиро е син на Едмундо Фуентес – управител на имуществото на семейство Алварес дел Кастийо Риваденейра. Младежът е много работлив, не се отказва и се бори докрай за нещата, на които държи. Заради близостта с баща му, той познава много добре както Ана Лаура, така и Ана Летисия. Рамиро се влюбва безумно в Ана Лаура, но тя го отхвърля, защото е ивалид. Неговата любов към нея е чиста. Той е решен да се бори за любовта си, въпреки че баща му е твърдо против тази връзка. Рамиро е готов да прекрати всякакви отношения с баща си, за да може да се ожени за жената, която обича дълбоко.

Иняки

Иняки е много амбициозен и безскрупулен мъж, истински парвеню. Ненавижда и се срамува от Тадео, баща му, клоуна Дансайре. Не понася бедността, в която живеят Тадео и брат му Хавиер. Иняки започва работа при Мариано, където се запознава с Ана Летисия. От първия миг, младежът се почувства привлечен от нея, но Ана Летисия го презира. Иняки открива, че Ана Летисия няма граници и научава нейните най-тъмни тайни. Иняки не се притеснява да използва тази информация, за да контролира Ана Летисия. Превръща се в неин съучастник и любовник. И двамата се използват, за да постигат целите си.

Източник: www.univision.com/