Три сестри (Três Irmãs)

„Três Irmãs" е романтична комедия, която разказва историите на три красиви жени - Дора, Алма и Сузана, всяка от които търси щастието в този живот.

Събитията се развиват в град Карамирим, известен с великолепните си плажове и който е любимо място за сърфисти.

Виржиния Жекитиба е собственица на местната аптека. След смъртта на съпруга си Аугусто, който е загинал по време на пожар в цирк, тя сама възпитава трите си дъщери.

Дора, най-голямата от сестрите и майка на Маркиньо, е вдовица. Тя живее в дома на свекърва си, Виолета Акила, която обвинява Дора за преждевременната смърт на своя син Артуро. Тя повтаря, че по вина на Дора Артур е загинал при катастрофа.

Алма, средната сестра, е квалифициран гинеколог. Тя се премества от Рио де Жанейро в Карамирим, когато майка й се разболява.

Сузана, най-малката от сестрите и осиновена дъщеря на Виржиния, работи като учителка в местното училище. Освен това, тя е запалена сърфистка.

Животът на трите сестри се променя с пристигането в града на трима красиви сърфисти. Бенто пристига в Карамирим с двете си деца, защото иска да смени обстановката след смъртта на съпругата си. Грег се връща в града, след като разбира, че Алма - любовта на живота му, също се е върнала. И Ерос пристига в Карамирим, за да търси баща си, Сандро, когото никога не е виждал.

Животът в града се променя след пристигането на още една личност - загадъчната Валдети, която носи на всички множество проблеми.

Спокойствието на сърфистите е нарушено от Виолета, която желае да построи на плажа туристически комплекс. Неин съучастник става Видижал.

Източник: mundonovelas.ru