Изкушение (Tentación)

Историята разказва за приключенията на братовчедките Домингес, които са съблазнени от Габриел Ортис, който само иска да си отмъсти след като Барбара го е изоставила, за да започне връзка с Хулиан – дядото на девойките Домингес. Въпреки това, това отмъщение на Габриел не е само заради Барбара, но и заради нещо, което се е случило в миналото, в което е замесен Хулиан.

Използвайки всички оръжия, с които разполага, този безскрупулен Дон Жуан решава да си върне Барбара Урутия – бивша негова годеница, която го е изоставила заради бурната връзка, която са имали.

В началото, целта на Ортис е да изгони от живота на бившата си любовница Хулиан Домингес, новата й любов; един мъж, който е с 40 години по-възрастен, с три деца, които се превръщат в негови съюзници, тъй като са против новата изгора на баща си.

За да изпълни плана си, Габриел решава да съблазни три от внучките на своя съперник: Матилде Грасия, Камила Рисопатрон и Таня Доносо.

Тайните от миналото също са неотменна част от историята, като тази, която пази Антония Домингес – името на истинския баща на дъщеря си Антония.

Платоничната любов е част от живота на София Дтюарт, сестрата на починалата съпруга на Хулиан. Тя цял живот е обичала тайно своя зет, която е пожертвала собствения си живот и възможността да има собствено семейство, за да се грижи за семейството на Хулиан.

Поучителни са действията на Карола Варлета, която се впуска в необмислени сексуални връзки, поддавайки се на изкушението, без да се пази... 

Източник: www.emol.com