Все още те обичам (Te sigo amando)

Юлиса е красива девойка от висшата класа, която е останала сираче много малка. Тя и нейният брат Алберто са отгледани от баба им Паула. След няколко години, Паула е разорена и остава без сентаво след като ипотекира всичко. Тогава решава, че може да се възползва от всичко, което принадлежи на Игнасио Агире. Той е последният шанс на Паула да оцелее и да избегне бедността. Игнасио Агире е жесток, коварен, безмилостен и грубиянин. Той е мразен от всички, които са около него, включително и от сестра му Летисия.

Игнасио се запознава с Юлиса и той се влюбва в нея, или по-точно казано – вманиачава се от идеята да я притежава и да бъде само за него.

Паула, отчаяна от липсата на пари, измисля план как да се спаси от мизерията – да омъжи внучката си за Игнасио, въпреки че тя отказва категорично.

Игнасио претърпява инцидент и след падане от кон наранява гръбначния си стълб. След като е опериран от Алберто, той остава инвалид. Това предизвиква гнева и събира достатъчно смелост да се възползва от положението в своя полза. Паула предлага ръката на Юлиса в замяна на това той да изплати дълговете и да не издава или предприема нещо срещу Алберто.

За да спаси семейството си, Юлиса решава да предприеме този компромис спрямо схващанията и чувствата си.

Далеч от там живее Луис Анхел Салдивар – млад хирург, специализирал ортопедия. Той обожава професията си и се е отдал изцяло на нея. Изобретяването на подходяща хирургическа техника за рехабилитация на увреждания спечелват на Луис Ахнел признание и го правят голямо име в медицината. Той се захваща да лекува хора с увреждания, които нямат средства, за да заплащат лечението си.

Измъчена от ада, в който е принудена да живее в своя брак, Юлиса събира смелост и избягва в Пуерто Ескондидо. Тя намира убежище в едно малко село, в което Луис Анхел извършва консултации. Двамата млади се влюбват искрено и страстно.

Въпреки това, след изнудване и заплахи от страна на Игнасио, Юлиса е принудена да се върне при него, жертвайки любовта си към Луис Анхел.

След прочитана не статия в един вестник, Игнасио научава за известния лекар Луис Анхел Салдивар, който може да го излекува. Той моли сестра си Летисия да го доведе колкото се може по-скоро в Аройо Негро. Когато Летисия се запознава с Луис Анхел, тя се влюбва безумно в него.

Когато Юлиса и Луис Анхел се срещат отново, любовта им пламва отново, но също така събужда омразата на Летисия, която се вкопчва в хаотичните чувства на Луис Анхел.

Вихър от омраза и интриги разтърсват живота на младите любовници и накрая ги разделя, когато Юлиса забременява. След като научава, че детето, което Юлиса очаква, е от Луис Анхел, Игнасио изгубва здравия си разум и с помощта на Летисия измисля един зловещ план, при който детето изчезва. А Луис Анхел става жертва на интригите на Летисия и накрая се жени за нея.

Отчаяна от загубата на сина си и отхвърлянето на Луис Анхел, Юлиса решава окончателно да напусне Игнасио, но той продължава да я тормози.

На края, Игнасио отвлича сина на Юлиса и го държи в дома си, поради което селяните решават да убият Игнасио, но не успяват, тъй като биха станали убийци. Фелипа съветва Игнасио да убие детето на Юлиса, но смъртта достига Фелипа, която е убита от Игнасио.

С падането на нощта, Игнасио решава да приключи с всичко веднъж завинаги – той се качва на коня си и отвежда детето, но получава голяма изненада... Хустина прострелва в гърба Игнасио и слага край на злото в селото. Летисия влиза в затвора, защото държи Юлиса, както и Хустина – заради убийството на Игнасио.

След това, Луис Анхел и Юлиса се срещат отново на един плаж, но Юлиса моли любимия си да си дадат време и да се наслаждават на сина си, тъй като двамата все още се обичат...

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Te_sigo_amando