Казах ли ти? (Чили) (¿Te conté? (Chile))

По-голяма част от сериала се развива в пансиона на Доня Пола. Тук са събрани мъже и жени с различни занимания...

Лео е сляп младеж и е отговорен за свързване на своя свят с този на много по-заможните семейства. За любовта на Лео се броят Джана – дъщерята на собственицата на пансиона, и Сабрина – млада дама от висшата класа.

Лео е останал сляп при тежка катастрофа, когато е бил на петнадесет години. Той не отговаря на типа хора, които страдат от такъв физически проблем. Точно обратното, Лео е краен оптимист, весел и се радва на живота. Жените, които са влюбени в него, също са различни. Сабрине е симпатична девойка от добро семейство, но страда от един недостатък: клептоманка е. Тя краде незначителни неща, най-вече за да привлича вниманието на хората около себе си. Джина, от своя страна, е девойка от средната класа, приятно момиче, но има ужасен характер на хиляди демони.

Други нишки в мрежата на историята засяга други двойки, които се лъкатушат между събирания и раздели, срещи и недоразумения, които стават основа за много комични моменти. Основни в историята за любовните трепети на Родриго, Лусия и Ана Мария.

Елена е собственица на луксозен бутик и има една дъщеря – Моника. Зад трудната връзка между майка и дъщеря, се крие една огромна тайна.

Пансионът „Форца Италия“, къща, която се намира в El Llano, се управлява от собствениците си – доня Пола и Дионисио, които привнасят нотки на хумор в новелата.

Също така се разкрива сблъсъка между два напълно различни свята. Единият включва богатите семейства, които живеят в големите си къщи в своя богаташки квартал, но никога не биха се решили да живеят в някое имение. В другия свят, скромните хора не са толкова бедни, тъй като всеки си е намерил мястото под слънцето и изкарва честно прехраната си с упорит труд.

Източник: fotech.cl