Мечтай с мен (Sueña conmigo)

Историята разказва за любовта между Клара Молина и Лука Гроси. Двамата са младежи, които са готови на всичко, за да осъществят мечтите си.

Клара много обича да пее и за това решава да се включи в „Soy tu super star“ - реалити-шоу, в което победителят може да стане много известен.

От друга страна, страстта на Лука е музиката. За това, заедно с приятелите си Иван, Гонсало, Мауро и Гарафа създават банда, която наричат „Control remoto“. Гаджето на Лука – Марсия Лима, е била вокалистка на групата, но тя също иска да участва в реалити-шоуто, поради което напуска бандата.

Титан е младеж, който е влюбен в Клара. Той използва непочтени методи, за да спечели любовта ѝ – опитва се да я раздели с момчето, което харесва.

По-късно, Клара научава, че баща ѝ се среща с една жена, която има дъщеря – Нурия Гомес. След пристигането си в града, тя прави всичко възможно, за да спечели Лука на всяка цена.

Дали ще успеят Лука и Клара да постигнат мечтите си и да бъдат заедно?!

Персонажите:

Клара Молина

Красива, богата, мила и притежава очарователен глас, който за нещастие никой не могат да чуят, защото баща ѝ не ѝ позволява да участва в шоуто „Soy tu Super Star“. Тя винаги разчита на помощта на приятелите си и пази една тайна: явява се в шоуто под името Рокси Поп – момиче, което има само едно нещо в ума си: да пее и да следва мечтите си. Рокси Поп в действителност е другата половина на Клара – това, което тя винаги е искала да бъде, но е принудена да крие. Тя се влюбва в Лука от пръв поглед, но е принудена да се бори за него с Марсия и Титан, а по-късно и с Нурия.

Лука Гроси

Китарист и лидер на групата „Control Remoto“. Той е много талантлив и притежава изключително чувство за хумор. Той е гадже на Марсия, но се влюбва в Рокси Поп и дори не подозира, че в действителност тя е Клара. Най-голямата му ценност е китарата му, която му е подарък от майка му. Живее с по-голямата и по-малката си сестра.

Марсия Лима - Марсианката

Капризна девойка, която вярва, че най-важното нещо на света е самата тя. Тя е супер-звезда (само в главата ѝ) и вярва, че тя е единственият професионалист в реалити шоуто „Soy tu Super Star“. Гадже на Лукас и бивш член на групата „Control Remoto“, която е напуснала, за да спечели в шоуто. Само един човек мрази повече от Клара и това Рокси Поп (без да подозира, че те са един и същи човек), особено когато някоя от тях е близо до Лука.

Титан

Главният злодей в историята. Титан иска да бъде гадже с Клара, тъй като изпитва силни чувства към нея от известно време. Мрази Лука, защото по някакъв начин той винаги е близо до Клара и по тази причина, Титан превръща живота на съперника си в ад. Титан е способен на всичко за Клара, но винаги измисля разни планове, които са обречени на неуспех. Много добър в карането на колело и прекарва повечето си време на две колелета.

Нурия Гомес

Дъщеря на мащехата на Клара. Майка ѝ се омъжва за бащата на Клара само заради парите му. Притежава остър и комбинативен ум. Увлича се по един нездрав начин по Лука. Готова е да направи всичко, за да привлече вниманието му. Тя стига до там, че се преструва, че не може да свири на китара, за да може Лука да ѝ предава уроци. Също като Титан, тя обича велосипедите и много добре се справя на две колелета.

Рокси Поп

Това е самоличността, която Клара използва, за да участва в риалити-шоуто „Soy tu Super Star“. Мразена от Марсия и обичана от Лука. Рокси е решена да спечели в шоуто с помощта на приятели, които са запознати с тайната ѝ.

Иван Кинтеро

Приятел на Лука и барабанист в бандата „Contol Remoto“. Влюбен в Марсия. Напуска групата, защото Титан го притиска да се присъедини към него, но се връща.

Гарафа

Приятел на Лука и член на групата „Control Remoto“. Влюбен в Ема, но също така харесва Виолета.

Виолета

Най-добрата приятелка на Клара. Откровена, вярна и умна девойка. Влюбена е в Гарафа и му помага, когато иска да покори Ема, която постоянно предизвиква ревността ѝ.

Ема

Готик-момиче. Влюбена в Титан, но изненадващо започва да изпитва нещо към Гарафа, защото когато го вижда с Виолета, ревнува. В началото е приятелка на Клара и Виолета, но когато се намесват чувстват към Гарафа, всичко се променя.

Гонсало

Приятел на Лука и член на групата „Control Remoto“. Влюбен в Тереса, по-голямата сестра на Лука.

Мауро

Приятел на Лука и член на групата „Control Remoto“. Обожава клюките, той е много забавен. Влюбен е в Сесилия.

Източник: www.mundonick.com , www.esmas.com , es.wikipedia.org/wiki/Sueña_conmigo