Колелата на любовта (Súbete a mi moto)

Очарователна история за пет забележителни млади жени, които успяват да разтуптят сърцата на всеки с красотата и колоритността на историите си.

От едната страна са Мария Хосе, по-позната като Марихо, Мариана и тяхната полу-сестра, Сеси - ентусиазирани, модерни и романтични, които желаят горещо да превърнат в реалност своите мечти за любов, докато изграждат личните си животи.

От другата страна са Рената и Нели, амбициозни и хладнокръвни жени, способни да направят всичко, за да изпълнят своите егоистични цели. Те попадат в капана на омразата и злобата.

Колелата на любовта преминават през студентското градче, където освен несигурното бъдеще, момичетата откриват истински приятелства, а на повърхността изплуват съперничества.

Историята се развива в близост до писта за мотокрос, изпълнена със завои и където се случват различни сблъсъци. В един миг, състезанието изглежда е приключило, но надпреварата продължава и така до края. Персонажите се включват в състезание, изпълнено с напрежение, приключение и блясък.

Марихо е като кадифе и коприна, възхитителна личност, очароваща фигура. Тя учи научни комуникации и иска да направи нещо забележително за страната си. Приятелят й, Хосе, е привлекателен радио-водещ. Въпреки любовта, която изпитват един към друг, връзката им приключва, благодарение на безкрайните интриги на Емилия, Нели и Карлос.

Емилия е млада, но емоционално нестабилна жена, която изпитва нездрава любов към Хосе. За Нели най-важното е да има Хосе. Карлос, млад гангстер, вижда в Марихо перфектната жена, с която може да изгради семейството, което никога не е имал.

Марихо и Хосе трябва да се справят с множество проблеми, при което една грешна стъпка може да им коства всичко.

Сесилия е на път да започне своето професионално обучение. Нормалната нервност и съмненията, характерни за нейното положение, много добре са разкрити. Тя се влюбва в Мигел Анхел, който е по-възрастен от нея, но има по-сериозен проблем: той луд мъж, чиято единствена цел е да я използва и да напълни главата й със страх. Само истинската любов може да й помогне да открие правилния път.

Мариана учи психология. Нейната спираща дъха привлекателност допълват нейната деликатна латино-американска красота, която рядко се среща. Изпълнена е с много любов и илюзии, въпреки че нейната невинност предизвиква много несправедливости. Любовта й към Маурисио е споделена, но за нещастие е стъпкана от Рената, която иска да го накара да поеме отговорността за детето, което очаква. Преди пътищата им да се съберат отново, любовта на Мариана и Маурисио трябва да се справи с различни предизвикателства.

Пет млади жени търсят мястото в живота. Пет незабравими личности, които увличат зрителите в своите мечти, невинност, страхове и желания, докато сърцата им не бъдат разбулени под светлината на луната.

Източник: www.comarex.tv