Ти си моят мъж (Sos mi hombre)

Историята се върти около завръщането на Ринго – оттеглил се боксьор, който въпреки че е напуснал ринга, в действителност се вижда принуден да се справи с много тежки ситуации: влошаване на финансовото положение, любовно разочарование и постоянната борба за попечителство над собствения му син – Сантяго. Но Ринго е роден борец и полага усилия, за да пребори съдбата. Захваща се с какво ли не, не отказва работа и се включва като доброволец в противопожарната команда Делта (в квартала, в който се е родил и израснал).

Камила е млада лекарка, която въпреки че се радва на удобен живот, усеща, че нейният живот има смисъл, само ако помага на другите. За това, освен че работи в обществените болници, тя е доброволка в кухня за беззащитните деца.

Пътищата на Ринго и Камила се пресичат в една доста опасна ситуация, а привличането им е моментално и нищо повече няма да бъде същото.

В същото време, животът подлага на изпитания Ринго още веднъж, тъй като трябва да се качи отново на ринга и да се изправи срещу вечния си враг: Турчина Насиф, който в миналото му е отнел славата, а също така съпругата му, но като че ли това не му стига, та сега иска да отнеме и сина му.

Ринго се бори за своята чест и да предпази сина си. Камила преследва своята кауза – да облекчава болката на онези, които нямат нищо. Но това не се оказва толкова просто. Ринго и Камила са заобиколени от ревност, алчност и интереси, които поставят любовта им на риск...

Персонажите:

Хуан Хосе ди Женаро – Ринго

Оттеглил се боксьор, който понастоящем е част от противопожарната група в Делта, квартала, където се е родил. Бил е женен за Глория, с която имат един син – Сантяго. Преди години, тя го е изоставила, за да последва най-големият му враг, Турчина Насиф. Без постоянна работа, той се захваща с каквото му попадне, за да оцелее. Животът му драстично се променя, когато се запознава с Камила и привличането мигновено се заражда между тях.

Камила

Млада лекарка, която въпреки удобния и задоволен живот, който ѝ е осигурил баща ѝ, се е посветила живота си в помощ на най-беззащитните. Освен че работи в обществената болницата, помага в кухнята за бедни в квартала Делта. Почитателка на спорта и диско-музиката. Поддържа връзка с Диего, за когото е на път да се омъжи, но запознанството ѝ с Ринго променя напълно нейните планове.

Оскар Вияр – Мечката

Син на един от основателите на боксовия клуб Делта, институцията, в която са започнали Ринго и Турчина Насиф. Солидарен мъж, който е открил, че боксът може да е добро оправдание да помага на младежите. Грациозен и съблазнителен, но появата на Роса придава нов привкус на живота му. Голямата му мечта е да стане известен и шампион по бокс.

Алехо Корея Луна – Чето

Млад адвокат, чиято истинска страст е бокса. Но все пак е избрал да учи право, за да избегне проблеми с родителите си. Въпреки че е финансово осигурен, той се връща често в боксовия клуб Делта, където тренира като много други. Доброволец в противопожарната група и е най-добрият приятел на Ринго. Роден съблазнител, той показва силен интерес към Бренда.

Диего Хауреги

Способен в бизнеса млад мъж. Той е дясната ръка на Иван (баща на Камила, неговата годеница). Диего е убеден, че неговото бъдеще е осигурено, както професионално, така и сантиментално. Но появата на Ринго осветява най-тъмната му страна.

Глория Каласан

Омъжила се е за Ринго, когато е бил на върха в кариерата си на боксьор. Но когато славата и смъртта на Рамон (братът на Ринго) повлияват на съпруга ѝ и го запращат в депресия, потапяйки го в алкохола, тя го изоставя и тръгва с неговия най-голям враг – Турчина Насиф. Глория е от жените, които харесват парите и славата и за това винаги се навъртат близо до „настоящия шампион“. Сега тя иска да отнеме родителските права на Ринго над сина им Сантяго.

Турчина Насиф

Син в много бедно и проблематично семейство, той се е научил много рано да си проправя път в живота с удари. От бокса е получи всичко, с което разполага сега, но огорчението и неувереността му са доминиращи. Най-ожесточения враг на Ринго и сега е заедно с Глория.

Роса Монтес

Жена от провинцията, която се появява в боксовия клуб Делта, за да изпита своя късмет като боксьор. Така се запознава с Мечката, който отказва да я обучава и да признае нейните безспорни способности на ринга. Но тя не се отказва от своята голяма мечта да стане шампион.

Бренда

По-голямата сестра на Камила. След като е преживяла странна болест, тя е останал прикована в леглото, а сега това се изявява в нейното психическо състояние: на моменти е активна и дразнещо весела, докато в други ситуации тя се показва като депресивна и неуверена жена. Бренда намира успокоение и насочва своята енергия в рисуването. Влюбва се безумно в Ринго.

Мануел Очоа

След като 25 години е бил доброволец при пожарникарите, сега той се е превърнал в шеф на групата Делта. Солидарен, забавен, закачлив и много общителен. Бил е женен за Елена (сестрата на Иван), но е останал вдовец, а дъщеря му Ева се е превърнала в неговата единствена и голяма любов. Поддържа близки отношения с Ринго, когото приема като син. Близък приятел на Мечката е.

Максимо Дуарте

Учил е за счетоводител, но е напуснал заради силното си религиозно призвание, в резултата на което е бил ръкоположен за свещеник. Години по-късно, въпреки че не е изгубил своята вяра, той е оставил свещеничеството. Той е човек със слаб социален живот, поради което решава да осъществи своята голяма мечта: да стане един от противопожарната група Делта. Там успява да се покаже такъв, какъвто е: смел, почитател на авантюрите и солидарен.

Дамасио

Според него самия, той е преминал през няколко професии, сред които и боксьор. Никой не знае от какво живее, играе на топка и обожава вермута. Постоянен посетител на боксовия клуб Делта като е убеден, че точно там му е мястото. Знае много за всичко, въпреки че никога не е ходил на училище. Това е и нещо, което трябва да направи: да завърши образованието си.

Ева Очоа

Единствената дъщеря на Мануел Очоа и споделя с него огромното желание да помага на другите. Става част от противопожарната група Делта, където доказва своите способности. Радва се на близка връзка с братовчедка си Камила, която приема като сестрата, която никога не е имала.

Рафаел

Син на самотна майка, той открива своя дом и семейство в боксовия клуб Делта. Извървява първите си стъпки в бокса под ръководството на Мечката, с когото има много силна връзка.

Гуадалупе Йоренте

Млада и красива архитектка, която работи в къщата, в която би трябвало да живеят Диего и Камила след като се оженят. Но тя се забърква с тях и навлиза дълбоко в техния живот, много повече, отколкото го изисква професията ѝ.

Хесуса Гарсия Гарсия

Майка на Ринго. От 30 години ръководи бара към клуба. Никога не е искала децата ѝ да се качват на ринга. След смъртта на Рамон, нейният по-голям син, Хесуса очаква Ринго да се откаже завинаги от света на бокса.

Иван

Бизнесмен със стил. Освен че е начело на успешна пивоварна, той свързва бизнеса си с бокса (спонсорирайки Турчина Насиф). Баща на Бренда и Камила. Обича силно и двете, но изпитва особена слабост към първата. Изненадва го Камила, която има много различни стремежи от тези, които той е очаквал.

Източник: www.eltrecetv.com.ar , www.pol-ka.com.ar