Любимци (Son amores)

Времената се променят. Начина на живот се изменя. Семейството вече не е същото както някога.

Това е историята на един по-различен начин на живот в едно семейство. Също така това е история, в която нищо не е завинаги и всичко може да се обърне.

Това е историята на Роберто Санчес, ерген, който вярва, че не се е родил, за да остане неизвестен. Футболен рефер, той е обсебен от нормите в живота, както и от регламента на играта.

В началото на новелата, животът му започва да се променя. Приятелката му го изоставя и когато се възстановява, пред него се появява племенниците му. Защото това е също така историята на Дарио и Луки, двете деца на сестрата на Санчес, които живеят в провинцията, и пристигат, за да живеят при вуйчо си, за да пробват късмета си във футбола. Малко след появата на младежите, пристига и по-малката им сестра, Валерия, която не понася живота на село.

Привикването към съжителството, непокорството, хаоса за Роберто се превръща в проблем. А именно това му предлага живота след пристигането на племенниците му и малко по малко той е принуден да се научи да живее така.

И като комедия, породена от идеи, може да се каже, че не съществува само един тип семейство... има такива, в които присъстват майка и баща, и други, в които те липсват, както и такива, в които вуйчото се грижи за тримата си племенници, които заедно трябва да се научат на много неща.

По този начин, Роберто Санчес променя ергенския си живот и се научава да живее в семейство. Заедно трябва да се противопоставят на течението на живота и да се борят да се превърнат в единно семейство, обединено от любов въпреки несъгласията и съперничествата.

Източник: www.telenovelas.com.ar