Необвързан с дъщери (Soltero con hijas)

Историята се развива в известното и колоритно пристанище на Акапулко и разказва за любовните отношения между Николас Контрерас и Виктория Роблес – от противоположни светове, които са се събират, за да променят из основи живота на другия, откривайки искрата на искрената любов, която е способна да промени всичко.

Николас е заклет ерген, типичното „непорасло момче“ без отговорности и пристрастен към забавленията и жените, следвайки максимата: „Винаги купонджия, винаги изпълняващ“. От друга страна, Виктория е спонтанна психиатърка, която е на път да се омъжи за Маурисио, докато сватбата не се отлага, което унищожава мечтите на Виктория да стане майка и да сформира семейство. По желание на съдбата, Нико и Виктоиря започват да се засичат случайно на различни места, което слага началото на една проблемна връзка, изпълнена с недоразумения.

Монотонният живот на Нико е нарушен в деня, в който сестра му Кристина и зет му Антонио загиват при автомобилна катастрофа, оставяйки сирачета неговите три племенници: Камила, Алекса и София. В резултат на това, Кристина е избрала своя брат да се грижи за дъщерите ѝ и никога да не ги оставя беззащитни. Това кара Нико да се погрижи за трите си племенници и ги отвежда да живеят в ергенското му таванско жилище.

От този момент, животът на Николас се превръща в борба да запълни празнината от липсата на майка и баща, от които момичетата имат нужда – една роля, за която не се смята подготвен.

С помощта на Виктория това житейско предизвикателство се превръща в успешен път култивиран от щастието, с прибавена изненадваща любов, която започват да изпитват, но не и преди да преминат през различни предизвикателства, като Капитан Ефраин – бащата на Виктория; Маша Симонова – млада рускиня, запленена от Нико, и Родриго Монтеро – любов от миналото на Виктоиря, които се противопоставят на техния съюз. Заедно с Алондра Рувалкаба – пряк роднина на момичетата, която се втурва в Акапулко, за да настоява за попечителството над момичетата.

Водени от своите убеждения, Николас и Виктоиря откриват сърцата си, за да се учат един друг, да преодолеят препятствията, да израснат като хора и да си дадат сметка, че от омразата до любовта има само една малка крачка...

Източник: https://www.lasestrellas.tv/ , https://es.wikipedia.org/wiki/Soltero_con_hijas