Любов на кредит (Sobregiro de amor)

Какво прави една жена, за да спечели мъж, който е сгоден и не й обръща внимание?

Мартин Монсалве е идеалния мъж: красив, елегантен, точен, богат и истински джентълмен. Неговата годеница, известна бизнес-дама Паула Бустаманте, много добре познава всички негови качества и не смята да позволи на никоя жена да попречи на плановете й да се омъжи за него, още по-малко, да й го отнеме.

Плановете на Паула са застрашени от Лилиана Ерера, красива и скромна млада жена, която не позволява на никого да се държи с нея зле. Въпреки че е добре възпитана и притежава благородни чувства, когато вижда Паула, нейната най-голяма неприятелка, тя забравя за добрите маниери и нищо не й попречва да направи опит да съблазни любимия й годеник. Паула не остава със скръстени ръце - като отмъщение, тя прави така, че да я уволнят от банката, в която работят.

Хулиан, по-големият брат на Мартин, показва своята тъмна страна, без никакви братски чувства или сътрудничество с брат си. Точно обратното - той се превръща в негов основен противник в преследване на семейното наследство и на неговата годеница също.

Семействата Мосалве и Бустаманте, собственици на двете най-важни икономически търговски центрове, разположени в техните банки, имат един и същи интерес: да оженят Паула и Мартин, за да могат да обединят банките си. Бизнес, който е застрашен от една млада жена, обсебена от своя шеф.

Но целта на Лилиана изглежда много по-далечна, отколкото си мисли, защото Мартин вярва, че Паула е перфектната жена. В момента, в който Лилиана решава да забрави Мартин и да се съсредоточи върху новата си работа, нещо неочаквано се случва: Мартин започва да се интересува от Лилиана. Сега Паула застава между Мартин и Лилиана. Борбата на двете жени за сърцето на Мартин започва. Само Мартин може да избере коя от тези две жени ще е тази, която ще задържи сърцето му.

Източник: www.caracolinternacional.com