Сирена (Sirena)

Вярност и страст се завъртат в един цикъл от нещастия за младата Сирена.

В тази трагична история, щастието и успеха могат да бъдат постигнати само чрез тотално предателство.

Страстите и инстинктите се развихрят, когато красивата и непокорна Сирена Балтасар се запознава с Адонис Динис. Неговото богатство, власт и прелест са белязани за цял живот от съдбата на Сирена.

Изплашена от тайните намерения на Адонис, Сирена се омъжва за Джейсън Мендоса – известен тенесист. Оставяйки инвалид след загадъчен инцидент, по време на сватбената церемония Джейсън обвинява Адонис и Сирена.

Докато Сирена се изправя пред решението дали да бъде вярна на съпруга си или да последва сърцето си, Адонис се бори, за да спечели нейната любов.

Адонис води двойнствен живот. От една страна, той се представя за плейбой без скрупули, а от друга – крие се зад маската на един герой: „Рисът“, отдал живота си на благородни цели и на това да изчисти името на баща си и защити богатството... и за да може да спечели любовта на Сирена. Цената, която трябва да плати, може да му струва живота.

Сирена се лута между провала, емоциите и интригите в една динамична драма, в която страстите и тайните са толкова дълбоки, колкото и морето. 

Източник: vencor.narod.ru