Сину, река на страсти (Sinú, Rio de Pasiones)

Любов, надежда, напрежение и отмъщение...

„Sinú, río de pasiones“ е историята на Фелипе Гера – млад управител на животновъдна ферма, който един ден, благодарение на намесата на своя близък приятел Кристиан Дангонд, собственикът на имението, в което Пипе работи, открива в очите на красивата Лина Мария Енао – неговата единствена и истинска любов.

Искрата между двамата млади е повече от неизбежна. Въпреки това, Пипе осъзнава различията между тях, най-вече финансовите. Заради това, той се решава на радикални действия: приема предложението на Маркос Галарса, стар приятел от войската.

Маркос иска Пипе да му помогне да залови Мигел де Хесус Ортега Сандовал – босът на босовете. Ако успеят, могат да получат милиони, които Полковник Артеага е предложил да плати. А тези пари са повече от достатъчни, за да може Пипе да осигури на Лина живота, който заслужава.

Но има едно условие: по време на мисията, Пипе трябва да скъса всички връзки с Монтерия, да се премести да живее в Богота и без да казва на никого какво прави, да приеме нова самоличност.

С мисъл за бъдещето и възможността да бъде заедно с Лина, Пипе приема да се внедри в опасната престъпна организация, но... какво може да се случи с Лина, докато той е зает с тази мисия?! Той е убеден, че неговият приятел може да му помогне за това.

Кристиан не вижда никакъв проблем да „придружава:“ Лина, докато Пипе се върне...

Това е историята на един мъж, който, залагайки на любовта, е предаден от двама души, които много обича...

Това е историята на един мъж, който след като е измамен, решава да си отмъсти на приятеля, когото е приемал за свой брат и на жената, която някога е обичал...

Източник: www.caracoltv.com