Без гърди няма рай (Sin tetas no hay paraiso)

Това е една история от реалния живот по книгата на Густаво Боливар „Без гърди няма рай“, която кара зрителите за задържат дъха си и ускоряване на пулса.

Това е драматична история за моралната и културна вреда, която са причинили трафикантите на наркотици на едно цяло поколение, което се събужда в един свят, към когото не принадлежат и рано или късно плащат високата цена за своето честолюбие и тщеславие.

По думите на автора на романа, Густаво Боливар, идеята за тази история му е хрумнала, след като се запознава с Каталина и Йесика в Перейра. Тогава в него се е зародила идеята да разкаже в един сериал истинската история на жени, които мечтаят да се издигнат в обществото, използвайки своите тела и изкуствена красота, за да постигнат мечтата си.

Със смесица от провал, действия и драма се преплитат нишките на живота на двама младежи, които навлизат в света на търговията с наркотици и с изискванията на шефовете си.

С този сериал се прави опит да се привлече вниманието на обществото към гръдните имплантанти, които се слагат без нужните медицински умения и компетентност, като така момичетата без образование търсят пари с единствения познат им начин – продавайки телата си, което е единствения им начин за постигане на целите.

Главната героиня, Каталиан, преминава през различни и много ужасни положения само с една цел: да има по-големи гърди, за да попадне в рая на лукса и изобилието, който представлява търговията на наркотици. Йесика е сводница, която помага на Каталина по пътя й към постигане на мечтата, но накрая все пак я предава...

Каталина в своето усърдие да получи по-голям бюст, не само изгубва девствеността си в замяна на пари, но и попада на хирург, който иска „сексуални услуги“. След като получава това, което иска, тя навлиза в света на търговията с наркотици и става жена на известен продавач.

Но неизменно миналото се появява и тя подновява връзката си с бившия си приятел, Албейро, който от своя страна поддържа връзка с майката на Каталина.

Към измамите и интригите се добавят още един, по-сериозен проблем за Каталина – импалнтантите, които са й сложили в гърдите, се оказват опасни за живота и бъдещето й.

Персонажите:

Каталина

Свързва успеха на момичетата от квартала й с размера на гърдите им. Тези, които имат малки гърди, са принудени да се примирят с мисълта за това, че трябва да избират между необходимостта или да учат, или да работят като сервитьорки в ресторант. Единствената цел на тази жена е да си намери мястото и в стремежа си да го намери, допуска всички възможни грешки. Смята, че парите са начина да има по-големи гърди, които ще променят живота й, настоящето и бъдещето.

Йесика

Занимава се с „момичета-компаньонки“ за търговците на наркотици. Честолюбива и безскрупулна. Смята, че „този, който държи парите, поръчва музиката“.

Илда

Майка на Каталина. Самотна майка, която от се грижи за децата си и изкарва парите си като шивачка за един господин от квартала. Въпреки че е жена на възраст, тя все още е много привлекателна и красива. Тя успява да събужда чувства и емоции в младите мъже, благодарение на което вярва, че все още има възможност да бъде щастлива.

Албейро

Приятел на Каталина. Беден, но много трудолюбив младеж, който е отчаяно влюбен в Каталина. Опитва се да изпълнява всяко нейно желание. Въпреки всичко, той се чувства силно привлечен от майката на приятелката си.

Байрон

Брат на Каталина. Мъж, който смята, че ученето е загуба на времето. Надява се да спечели лесни и бързи пари, не само за да помогне на майка си в дома, а и за да спечели любовта на Паола.

Марсиал

Оттеглил се трафикант на наркотици, но все още един от най-силните. Чувства силно привличане към Каталина. Той е решен да не се отказва, докато не не я направи своя жена. Но не си дава сметка, че тя продължава да е влюбена в Албейро.

Източник: www.canalcaracol.com