Без кодекс (Sin Código)

Габриел Ниелсен ръководи една охранителна компания от високо ниво, заедно с Осо.

Родителите на Габриел са умрели като жертви на атентат и за това Осо се превръща в негов настойник, човекът, който го научава на всичко, което знае.

От известно време, Габриел започва да получава заплахи по електронната си поща, нищо притеснително, докато един ден не открива, че храната на кучето му е отровена.

Същият ден, една щателно подготвена операция се проваля. Няма никакво съмнение, че някой се опитва да разруши неговата защита.

Появява се Аксел – синът на Осо, който го е оставил преди седем години, когато се е разделил със съпругата си. Аксел притежава вроден талант и доказана смелост. Той решава да кандидатства за работа при Габриел, въпреки че баща му е отказал да го приеме на работа.

Габриел харесва младежа, в когото вижда голям потенциал. Накрая той успява да убеди Осо да дадат една възможност на сина му.

В началото, след разговор с Осо, Аксел научава за проблемите и за първи път, Аксел съжалява за това, че си е върнал бащата.

В това време, Габриел получава още едно заплаха по електронната поща: „Колко ще дадеш, за да не видиш никога повече идиота, който ти е брат?“ Когато Габриел се прибира в дома, той заварва там брат си, който е пътувал из Европа... Габриел веднага схваща кой може да стои зад заплахите, които напоследък получава.

На следващия ден се случва трагично събитие, което бележи съдбата на Габриел и Аксел – Осо умира при един атентат.

От този момент, Габриел влага всичките си сили, за да открие виновните. Това излиза извън пределите на професионализма. Компанията и престижа му може да отидат по дяволите. Единственото, което иска, е да залови убиеца.

Аксел, синът на Осо, изпитва същото. Проблемът е, че всеки един от тях иска да го открие сам.

Докато не откриват, че има само един начин да заловят виновника, който е разрушил живота им – заедно, без правила и без кодекс.

След като всички служителите на компанията напускат, Габриел може да разчита само на Аксел и вярната му секретарка, Антония. Тримата създават един успешен екип, а между Антония и Габриел започва сърдечна връзка, която прераства в любов.

Персонажите:

Габриел Ниелсен

33-годишен. Агент по сигурността. Собственик на „Nielsen Security“. Обсебен от реда и чистотата. Ефективен в умствените задания. Изпитва фобия от сериозно обвързване. Крайно великодушен и верен към хората, които обича. Но може да стане свиреп към онези, които са против него.

Аксел Ечевери

26-годишен. Агент по сигурността. Служител в „Nielsen Security“. Нищо не е важно, освен самия той. Нерешителен. Ефективен в работата си, но понякога е малко небрежен. Обича да рискува, без да се замисля за последствията.

Антония Лопес

32-годишна. Бивш полицай. Сега е агент по сигурността. Служителка в „Nielsen Security“. Емоционално нестабилна жена. Разделена с Хуан. Бои се от ново обвързване с друг мъж. Когато пие, става агресивна. Притежава голяма физическа ловкост и логистика за своята работа.

Хуан Мигел

36-годишен. Бивш адвокат по углавни дела. Сега е шофьор на такси. Съпруг на Антония. Крайно експресивен. Много сантиментален. Редовно е в кисело настроение и е много глупав. Развежда се с Антония. Работата му като шофьор на такси му позволява да опознае нощния живот в града, от където си изкарва допълнителен доход.

Роландо Васерман

37-годишен. Мениджър на модели. Ексцентричен и раздразнителен. Излъчва особена, двусмислена сексуалност. Внушителен и покоряващ.

Вирхиния Ернандес

22-годишна. Иска да стане модел. Притежава твърд характер. Знае добре какво иска. Все още живее, вгледана в родното си село, където са родителите й, годеникът й, съседите. Тя е типична девойка от село. Наскоро е пристигнала от Брандсен. Романтичка, нежна. Способна е да даде всичко заради любовта.

Източник: www.pol-ka.com.ar , www.eltrecetv.com.ar