Симона (Simona)

Симона е тинейджърка, която работи като прислужница в дома на Диего Герико и мечтае да стане певица...

Като малка, Симона е била изоставена от биологичната си майка – Марилина Мендоса, която е постоянна жертва на съпруга си и баща на Симона, накрая го убива при опит да защити себе си и малката си дъщеря. След като е задържана и отведена в затвора, малката е изпратена в сиропиталище. Там е осиновена от Роса Санчес заедно с друго момиченце – Чипи. Двете са отгледани от Роса, която работи от дълги години в дома на семейство Герико.
 
След като излежава присъдата си, Марилина се връща в Буенос Айрес с намерението да издири дъщеря си. Тя се среща отново с голямата си приятелка Анджи, която, също като нея, е физиотерапевт и работи като такава в клиниката на Диего Герико и съдружниците му – Сантяго Солано и Пабло Медина.
 
Марилина си осигурява работа в клиниката на д-р Герико без да подозира, че дъщеря му работи като прислужница в дома на медика. Тя се влюбва в Диего, който има връзка със Сиена и ще събуди ревността ѝ.
 
Симона е израснала щастлива, обичана и разглезена от осиновителката си без да се налага да се задълбочава в това минало, което, поне за сега, остава непознато за нея. С доста голяма доза дързост, тя не се бави да замести Роса като служителка в домакинството в къщата на семейство Герико, когато ѝ се налага да се оттегли поради здравословни проблеми.
 
Там Симона се среща с Ромео – най-големият от тримата племенници на шефа, с когото се познава от детинство. Тази близост, малко по малко, събужда любовта между двамата млади.
 
Този, който също ще се бори за любовта на Симона е Данте – вторият от племенниците на Диего Герико, който с любов и нежност спечелва главната героиня. Това я изправя пред сериозния въпрос дали любовта от детинство е любов за цял живот.
 
Най-малкият от племенниците е Джуниор, който в началото се показва като голям женкар, но с напредване на историята и с появата на Блас, започва да се съмнява в своята сексуалност.
 
Домашният персонал се допълва от Хавиера – икономката, Лукресиа – прислужница, и Оскар – шофьора.
 
Също така, клиниката на Диего се превръща и в сцена на любовните истории на героите. В това число са Трини – малко тромавата секретарка, Джони – адвокат, и Лео – негов помощник, които са свидетели на ставащото там.

Източник: https://www.pol-ka.com/ , https://www.eltrecetv.com.ar/ , https://es.wikipedia.org/wiki/Simona