Госпожица Андрея (Señorita Andrea)

Андрея Соледад се завръща в дома си след като в продължение на две години е живяла в САЩ заедно с баба си. Тя страда от тежка болест и само сложна операция може да й помогне да продължи да живее. Въпреки това, тя се изправя смело пред реалността и не позволява на обстоятелствата да й попречат да бъде както винаги добра, сърдечна и солидарна с родителите, приятелите си и доведената си сестра, Мариана.

В живота на Аднрея Соледад се появява Нино, един младеж с тежък характер и с много проблеми, но който е много умен и жизнен, в когото се влюбва Мариана. Между Нино и Андрея Соледад се заражда искрена дружба. Жизнеността и веселието на Нино събуждат в Андрея любов към живота.

Но Мариана не разбира това и замисля да си отмъсти, за да раздели сестра си от младежа. За това убеждава Нино, че Андрея го е измамила като го е накарала да изпита съчувствие към нея, преструвайки се на болна.

Злобата и ревността на Мариана са подклаждани от злобната Ракел, икономка в дома, която се оказва нейната истинска майка. Така Андрея става жертва на интригите и отмъщението на Мариана и Ракел.

Източник: www.univision.com