Госпожа Асеро (Señora Acero)

Никой не подозира властта на жената!

На 35 години, Сара Агилар Бермудес има всичко, за което една жена може да мечтае. Тя е толкова щастлива, че нищо не подсказва какво ѝ е подготвила съдбата.

В деня, в който решава да се омъжи в църква за съпруга си Висенте Асеро, по молба на сина си Салвдор, една група въоръжени убиват съпруга ѝ.

Животът на Сара се променя завинаги, защото открива, че съпругът ѝ не е бил такъв, за какъвто го е мислела. Веднага след смъртта му, тя започва да разкрива подробности за него. Федералното правителство изземва всичко, което Висенте е притежавал, а враговете му търсят Сара търсят, за да си вземат дълговете. Така научава за съмнителните сделки, които той е въртял.

Сара е принудена да избяга без никакви пари в джоба и да започне нов живот заедно със сина си, който е само на седем години.

Появява се възможност Сара да си отмъсти на всички онези, които са ѝ навредили и са се опитали да я унищожат, докато тя се е борила да продължи напред със сина си.

Само че това отмъщение стига толкова далеч, че предизвиква война, която дестабилизира мексиканското правителство до такава степен, че самият президент на републиката, наскоро избран, обявява цена за главата ѝ.

Персонажите:

Сара Агилар Бермудес

С невероятна красота, харизма и интелигентност, животът винаги ѝ се е усмихвал. Жена с добро сърце, която живее заради сина си и съпруга си, комендант Висенте Асеро.

Комендант Висенте Асеро

Първият и единствен съпруг на Сара Агилар Бермудес и баща на Салвадор Асеро. Притежател на ранчо от севера, с решителен и силен характер. Висенте е весел и приказлив, купонджия и разточителен човек.

Салвадор Агилар

Син на Сара Агилар Бермудес и Висенте Асеро. Крехко дете, но много умно и харизматично. Майка му се опитва да го предпази от всичко и би дала живота си за него.

Елиодоро Флорес Тарсо

Покровителствен, сериозен, наблюдателен, умен, добро ченге, със силна интуиция. Съпруг на Ванеса Креел и баща на едно момиченце, което обожава от все сърце.

Арасели Паниагуа

Красива жена, кокетка, освободена, спонтанна, забавна, честна, страстна, щедра, с добри чувства и крайно морална.

Хунио Асеро

Брат на комендант Висенте Асеро. Много красив мъж, също като Висенте. Нежен, чувствен, интелигентен, разумен и резервиран.

Енрикета Сабидо

Управителка на фризьорския салон, в който работят Арасели и Сара Агилар. Провинциалистка, много дейна, със силен характер, тя се държи така, все едно тя е собственица на фризьорския салон.

Фелипе Мурийо

Кмет на Тихуана, кръстник на Салвадор, съпруг на Хосефина Агилар и зет на Сара Агилар. Той представя най-лошата страна на съвременните мексикански политици и е типичен образ на корупцията.

Армандо Родригес, Индианеца

С бял баща и майка индианка, той е получил прякора Индианеца. Пресметлив, студен, отмъстителен, предател, злобен, жесток и авторитарен, без да бъде агресивен. Говори както испански, така и родния език на майка си. Индианецът се превръща в сянка на Сара и основна причина за нещастията ѝ.

Мариана Уердо де Асеро

Съпруга на Хунио Асеро. Привлекателна жена, на чието лице е изписано огромно огорчение, но все още е много чувствена жена.

Източник: msnlatino.telemundo.com