Тайни на Рая (Secretos del Paraíso)

Какво крие Рая?! Страст, любов, грях, желание...

Виктория Маркес вярва, че е влюбена в Алехандро Солер, съпруга ѝ, докато Кристобал, нейния девер, не я съблазнява.

Виктория попада във властта на изкушението на изневярата, за да открие, че е обречена да повтори историята на майка си и да бъде обвързана в един любов триъгълник, от чието проклятие може да бъде разрушено единствено от смъртта...

Персонажите:

Кристобал Солер

Привлекателен мъж, който приема, че хаосът е закон на природата, а редът е мечта на човека. За него, всеки ден предоставя нов хоризонт, безграничен адреналин. Следвайки тази максима, той е архитект на собствената си съдба. Необходимостта да се освободи създава един хаос, който нарушава всички социални норми, без страх да разруши всеки, който застане на пътя му. Заради това, той живее извън нормите, отвъд правилата и върви по един безкраен път през света. Точно заради това, той много добре знае как да обича забраненото, а причините просто изчезват.

Виктория Маркес

Красива жена, която улавя погледите, когато върви по улицата. Въпреки че принадлежи на висшата класа и живее в свят на удоволствия и прекомерно задоволяване, където властните и богатите си играят с живота на останалите, тя разчупва схемите, защото е една всеотдайна жена, дисциплинирана и работлива. Животът ѝ се променя за секунда от страстта, която изпитва толкова силно за първи път и която е способна да разруши живота, който е изградила. Страстта ѝ няма граници и нейната идея за живота се превръща в изпитание за една забранена любов. Когато нещастието се стоварва, Виктория се излага на един нов свят на страст, докато всичко е обвито от огромен облак от болка.

Алехандро Солер

Успешен професионалист, който се е посветил дните си на работата и любовта на живота си – Виктория. Въпреки че хаосът в работата често го излага на стрес, той успява да се наложи като отличен лидер, топъл, толерантен, креативен и преди всичко, човечен. Притежава решителен характер, а амбицията му няма край. Не се страхува да се изправя пред препятствията, които се появява на пътя му. Крачи през света с твърди стъпки и решителност, приема света с пределна яснота. Радостта му в живота е да се наслаждава на любовта без граници, което му носи всеки ден ново и различно начало. Сблъсква се с една невъзможна любов, която запраща неговата реалност в мрака.

Лусия

Красива жена, която знае, че всеки ден без любов, е изгубен ден. По природа весела и с оптимистичен характер, но всичко се променя, когато животът ѝ е засенчен от болка. От все сърце желае да бъде единствената любов на Кристобал, но открива, че ако се осмели да го обича, както никой друг, това ще бележи живота ѝ завинаги. В любовната ѝ връзка хаосът се разпростира във всички посоки и във всеки час. Лусия е наясно, че в историята той е злодей, но със сърцето си го приема като спасител.

Елена

Жена, чийто живот се променя от едно предателство, за което вярва, че ще измъчва вечно сърцето ѝ. В този вечен мрак, тя развива силен характер, решителност и егоизъм, а понякога се превръща в студена, огорчена и манипулативна жена. В свят, където външността е всичко, а всеки носи маска, тя изгубва чувството и се увлича по парите и социалния статус. Знае, че не може да спре бъдещето или пък да върне миналото, прави всичко по силите си, тъй като между сенките и душата ѝ се крие една тайна, която не се осмелява да разкрие.

Гилермо

Опортюнист, който търси само своята изгода без да се интересува кого разрушава, за да го получи. Не приема свят извън лукса и разкоша, поради което не се интересува дали престъпва някой закон или използва всякакви методи, за да се възползва от всяка възможност да увеличи своя капитал. Превръща се в безусловен съучастник при измамата на един син, който просто търси любовта на майка си. Действията му са причината за една война, която не познава жертвите и чийто край може да бъде разрушителен.

Източник: www.mundofox.com