Любовни тайни (Secretos de amor)

„Secretos de amor“ разказва историята на Диана Демаре – адвокатка, която е на път да отбележи 30-годишнината от сватбата си с Антонио Фернандес Гаудио, успял бизнесмен.

Диана е посветила всички тези години на своето семейство, загърбвайки професията си. Антонио се е отдал на работата си и финансовата издръжка на семейството. Но тази ситуация се променя, когато Антонио решава да се оттегли от компанията, на която е президент.

Диана и Антонио имат две деца: Начо и Паула. Игнасио, по-голямото дете на двойката, научава, че баща му смята да се оттегли от бизнеса и се връща в страната. Начо е психиатър, който практикува професията си с една поквареност, която няма граници. Той осъществява непозволени експерименти с пациентите си в търсене на наркотик, който може да осигури „перфектното щастие“.

Начо и Антонио споделят една тайна, която ревностно пазят и никой дори не подозира за нея, най-вече Диана. Девойка, умряла преди пет години при странни обстоятелства и човек, който знае за това и се опитва да изнудва двамата...

След като Антонио взема решението да се откаже от работата, Диана решава да отвори отново адвокатската си кантора. За да работи тази кантора, наема Мануел – млад мъж, който е толкова брилянтен, колкото и безотговорен и очарователен. Той се влюбва в Диана, с която започва връзка, в която се преплитат професионалното възхищение и привличането.

В „Secretos de amor“ се пресичат, с особен и повествователен поглед, любовта без възраст, понятието щастие, разликата между закон и правосъдие, борбата между етиката и липсата на скрупули и емоционалните манипулации.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Secretos_de_amor