Името на любовта (Se dice amor)

Това е историята на баща и син. Животът ги изправя пред голямо изпитание. Двамата страдат заради невъзможна любов и се изправят един срещу друг заради жена за първи път в живота си.

Патрисио Бенегас е предприемач, който е запознат с властта и съблазняването както никой друг. Бивш шампион по Поло. Много млад остава вдовец, а смъртта на съпругата му е забулена в мистерия. През целия си живот е имал връзки с различни жени от висшето общество и всичките му романси са отразявани подробно във всички списание.

Баутиста Бенегас е най-желания ерген в страната. Той е съвършен, възпитан, има пари и стил. Един от най-добрите играчи по Поло в света. Той има голяма тайна: голяма несподелена любов, Флоренсия Асеведо Диас, момиче от важно семейство. Баутиста толкова силно я обича, че е готов да даде дори живота си за нея. Но заради грешка в миналото, сега тя е в затвора и не иска да вижда нито Баутиста, нито дъщеря си.

Ноел Гутиерес не принадлежи на света на висшето общество. Тя има силен, почти мъжки характер. Обожава майка си и се грижи за нея. Тя има двама братя и баща, които вижда рядко. До сега не се е влюбвала...