Вълча кръв (Sangre de lobos)

Теленовелата разказва историята на един свещеник, който се влюбва в една жена. Но това не е нищо ново, случвало се е и в други новели. Различното е, че тази жена се оказва полу-сестра на свещеника...

В началото на историята, Силвия пристига в дома на семейство Миян и е представена като незаконна дъщеря на Анибал Миян, който, след смъртта на нейните родители, е поел грижите за нея.

Когато Анибал представя я като своя дъщеря, най-големият му син – свещеникът Агустин Миян, и Силвия се изненадват, тъй като в миналото те са имали любовна връзка. Двамата вярват, че са брат и сестра и тогава започва една борба против чувствата, които продължават да тлеят. Освен това, от този момент Силвия (като призната дъщеря на Анибал Миян) става част от хотелската империя на фамилия Миян.

Друг член на семейството е Каролина Миян, която е омъжена и има дъщеря, за която по-късно се разкрива, че в действителност е дъщеря на Томас Нахера.

Каролина и нейният съпруг се превръщат в злодеи и се изправят срещу това Силвия да влезе в компанията от страх, че може да разкрие тайните машинации, които са извършили.

Освен тях, в семейство Миян се включват Карлос Хосе Миян, младеж, който не се интересува от това как се правят пари, малко объркан, но с добри чувства, и най-малката дъщеря, която се поддава на пороци и се захваща с неподходящи мъже.

Източник: www.network54.com/Forum/243414