Салвадор - спасител на женски сърца (Salvador de mujeres)

След загубата на титлата Шампион по бокс, при една мафиотска игра, всичко се превръща в отчаяние и безсилие. Една обещаваща боксьорска кариера, една измама, една ипотека, едно семейство на улицата. За миг животът на Салвадор Валдес поема в неочаквана посока и историята му се променя завинаги.

Салвадор никога не си е представял, че тялото му може да служи за нещо различно от понасяне на удари на боксовия ринг. Никога не си е представял, че докосването на шията на една жена може да й помогне да си върне самоуважението; че целувайки с нежност една измъчена жена по устните може да й помогне да се излекува от травма, получена в детството; че казвайки на една жена, отхвърлена от съпруга й, че кожата й е нежна, а погледът й е бляскав като луна в ясна нощ, ще вдъхнови жената да напусне своя жесток съпруг.

Но при присъствието на двубоя, Хосефина Алварес Кастийо не мисли същото. Но заради погледа му, концентрацията преди сблъсъка, подсказват интуитивно на Хосефина, че той притежава този дар. След първото интервю го потвърждава. Салвадор гледа и вижда, слуша и чува. Хосефина се сблъсква с един необработен диамант. Рядка смес от грубост, интуиция и чувствителен ум. И петте сетива на Салвадор са нащрек. И още едно. Едно много специално, което той сам игнорира. Една странна добродетел... която жените усещат.

В началото започва работа като треньор в спорната зала, която Хосефина притежава в изискан квартал на града. Не минава дълго време и забелязва какви са връзките му с клиентките, а предложението от чужбина не закъснява. Под ръководството на тази изискана и префинена жена, Салвадор навлиза в непознатия и загадъчен свят на романтиката и желанието. Салвадор демонстрира една специална чувствителност, за да открива в клиентките си това, което е невидимо за очите. Разкрива огромната красота, която притежава всяка жена. Една красота, която не е физическа. Красотата, която ги прави неповторими и единствени. И така ги кара да се чувстват единствени.

Съпротивлението на предложението да бъде компаньон бързи се показва. Предложението на Хосефина да покрие дълга му към банката и да освободи ипотеката, наистина е чудесно. Но за Салвадор, тази цена е прекалено висока. Той се замисля за баща си, за неговите поучения, за моралните ценности, които му е предал. Но всичките му съмнения се изпаряват, когато майка му преживява инфаркт и вероятната загуба на дома, който е построил заедно с баща си. Салвадор се прекръства, моли за опрощение и приема предложението.

Една подробност, която Салвадор не знае е, че Хосефина е майка на жената на неговите мечти: Сокоро Алварес Кастийо. Успяла манекенка с прекрасно лице и идеално тяло, която накрая е избрана за кралица на красотата на националния конкурс и чието лице може да се види по плакати, разлепени из целия град. Сокоро се появява в сънищата му и го подлудява. Сокоро е един мираж, но скоро се появява на пътя му и разбива илюзията за перфектната жена. Сокоро е много красива, но е далеч от това да е перфектна жена. С капризен характер и презрителна позиция, тя не губи много време, за да обиди и разочарова Салвадор, наричайки го по хиляди начина, но не и с името му.

Но това презрение много скоро се превръща в него, което за Сокоро е неприемливо и непонятно. Сокоро не може да избегне привличането и се поддава на прелестите на този недодялан и див мъж. Не могат да избягат... нито Сокоро... нито майка й. Нито една от двете може да се противопоставя за дълго на тази комбинация от възбуждаща мъжественост и изтънчена чувствителност.

Хосефина се влюбва в своето създание, а Сокоро – в мъжа, който я спасява от хиляди опасности и най-опасната от тях, от нея самата. Майка и дъщеря, без да знаят, се борят за сърцето на един и същи мъж. Но Салвадор е мъж само за една жена. Хиляди клиентки преминават пред прегръдките и опитват от устните му, и въпреки че го отрича, Салвадор таи дълбоко в сърцето си надеждата един ден Сокоро да открие, че той е роден, за да обича само нея!

„Salvador de mujeres” е една история изпълнена с душа, страст и романтизъм от най-чисто качество.

Една история, която изследва и разкрива женския свят от една различна гледна точка.

Една история, която свързва в жените това, което притежават, и това, което им липсва. Със своя потенциал и с възможността да избират или да се отказват от избора си, и им помага да избегнат обстоятелствата, които ги превръщат в жертви. 

Източник: www.venevisioninternational.com