Здраве, пари и любов (Salud, dinero y amor)

Изминала е една година от последните събития...

Уичо Домингес е във върха си, наслаждавайки се на богатството вулгарно. Женен е за чувствената и амбициозна Консуело, въпреки че от части съжалява, че децата му са се отдалечили от него и за смъртта на Ребека, първата му съпруга.

На едно празненство, Уичо се запознава с Д-р Хорхе Мигел Фонтанот и неговата красива съпруга Адриана. Уичо се опитва да съблазни тази изтънчена дама, но тя деликатно го отблъсква.

Адриана обожава съпруга си, но явно не достатъчно, за да му признае, че преди четиринадесет години е родила дъщеря, която ѝ е била отнета.

В един беден квартал на столицата живее Естрейита – добро момиче, много бедно и брутално малтретирана от майка си, която наричат „Графинята“.

Естрейита е годеница на скромния Панчо, но нейната красота привлича интереса на перверзния Такубайо – ужасен престъпник. Графинята вижда Уичо по новините и го познава. Това е нейния братовчед!

Без никакво колебание, Графинята пристига в Акапулко, влачейки със себе си и Естрейита, но на Уичо не му харесват тези негови новооткрити роднини и им дава работа като прислужници.

Съдбата, обаче, е решила да покаже на Уичо истинския живот и става така, че той изгубва цялото си богатство, а Хорхе Мигел изгубва съпругата си при катастрофа.

Сега само Естрейита може да спаси двамата мъже от отчаянието...

Източник: www.terra.com