Сабрина (Sabrina)

Сабрина е бедно момиче, което живее с майка си, брат си, който е млад престъпник и огорчен мъж в инвалидна количка, за който вярва, че е неин баща, но в действителност – не е.

От друга страна, Алберто е женен за Бланка, която се преструва, че е инвалид, за да не изгуби съпруга си, който е престанал да я обича.

Сабрина започва работа като секретарка на Алберто. Между благородната и бедна девойка и милионерът пламва любов от пръв поглед. Бланка открива тяхната любов и прави и невъзможното, за да ги раздели.

Разкрива се, че мъжът в инвалидната количка не е истинския баща на Сабрина. Истинският ѝ баща е мултимилионер, който я издирва без да се отказва от трудностите, с които се сблъсква.

Алберто се развежда с Бланка и се жени за Сабраина след като открива, че Бланка може да ходи и всъщност просто го е манипулирала.

Но щастието на влюбените трае кратко за Сабрина, която е блъсната от кола и остава парализирана. Тя има син от Алберто, но Бланка го открадва и го отглежда сама.

Минават години и този син навършва 18 години и е израснал с убеждението, че Сабрина е перверзна жена, която е откраднала баща му. Бланка се е постарала да научи момчето да мрази истинската си майка...

Накрая, всичко се изяснява, Сабрина прохожда, събира се с баща си мултимилионер и си връща сина. Бланка умира, а Сабрина и Алберто могат да се насладят напълно на своето щастие.

Източник: www.network54.com/Forum/223031