Росарио (Rosario)

Омраза, ревност и една лъжа, която предопределя бъдещето на двама души!

Росарио е прилежна студентка по Право, която се е увлякла по идеята да помага на имигрантите... Алехандро е известен адвокат по имиграция, чиято кантора се е специализирала в тази област.

Когато се запознават на правна конференция, двамата усещат едно много специално чувство, което ги свързва. Малко след това, Росарио започва работа при Алехандро. Взаимното привличане и общите интереси превръщат чувствата им в истинска любов...

Това, което Росарио и Алехандро не знаят е, че той е същият мъж, за когото майката на Росарио – Магдалена, е била на път да се омъжи преди 21 години. Случилото се в миналото е променило живота на Магдалена завинаги и я е подтикнала да лъже дъщеря си през цялото това време.

В миналото, Алехандро е разбрал, че Магдалена е бременна от друг мъж, който освен всичко друго е бил най-големия враг на Алехандро и голямата любов на Магдалена. Тогава той е сложил край на годежа им, убеден, че не би могъл да отгледа детето на този мъж като свое собствено. Когато се е родила Росарио, Магдалена е била самотна майка и е решила да скрие от дъщеря си истинската самоличност на биологичния ѝ баща, поради което е измислила история, че той ги е изоставил.

В настоящето, толкова години по-късно, съдбата събира Росарио и Алехандро във връзка, която изглежда идеална. Но разкритието каква е връзката им с миналото има неочаквани последствия, защото онова, което всеки от тях приема за истина, се намесва между тях.

Това, което им остава, е да се изправят пред лъжите и тайните, които са пазени до този момент, но също така и с злобните манипулации на ревнивата Присила, бившата годеница на Алехандро, която отказва да приеме раздялата им и сега на всяка цена се опитва да го раздели с Росарио.

Също както проблемите на Росарио и Алехандро са започнали в миналото, ключът за тяхното щастие също се крие там... и единствената надежда за двойката е да го открие, преди да е станало прекалено късно...

Персонажите:

Росарио Перес

Девойка, на която ѝ харесва да помага на другите. Изпълнена е с желание да защитава онеправданите. Сладка и добра приятелка, но в същото време притежава силен характер, който нерядко я забърква в различни дискусии и конфликти. Именно тази страст я кара да защитава онова, което смята за правилно.

Алехандро Монталбан

Известен адвокат на средна възраст, който се влюбва в жената, в която се е заклел никога да не обича и която е станала причината да изостави жената, за която е бил на път да се ожени преди 21 години.

Присила Павон

Влюбена в известния адвокат Алехандро Монралбан и страда, когато вижда как той се влюбва в красивата Росарио. Това обстоятелство в много ситуации я кара да се лута между любовта и безразличието, гордостта, възхищението и борбата да покори мъжа, когото обича. Тя не е типична злодейка. Присила също така е благородна и има достойнства, които не се срещат толкова често.

Сесилия

Най-добрата приятелка на Росарио. Весела девойка, мечтателка и спонтанна. Много добра приятелка и тъй като знае да чака търпеливо, тя е дъщерята, за която всички родители мечтая. Обича работата си на медицинска сестра и обожава децата. Много позитивна, тя често жертва собствените си чувства, за да може да види другите щастливи. Влюбена в идеята за любовта и се бори да откри онази вечна любов, за която мечтае от малка.

Барбара

Сладко момиче, мечтателно, нежно и красиво. Барбара изпитва специална обич към баща си, когото приема за герой. Вярва в истинската любов, поради което настоява да избере своя любим. Много невинна.

Херонимо

Истински плейбой. Измамник и съблазнител, той обожава парите и хубавия живот. Харизматичен и чувствен злодей, който подлудява жените.

Офилия Елса

Грижи се за адвокатската кантора. Ефективна и способна в своята работа, поради което се смята за незаменима, но в действителност това е само фасада, зад която крие своята неувереност. Веднага се чувства заплашена от изобретателността на Росарио и събужда ревността ѝ. Тя защитава своята територия със зъби и нокти.

Даниел

Благороден мъж с добри чувства. Идеалният мъж, красив отвътре и отвън, много харизматичен. Влюбва се в Росарио от пръв поглед и прави всичко възможно, за да покори сърцето ѝ. Привлекателен лекар, който с лекота печели симпатии.

Начо

Момче от квартала, пакостлив, нахакан и покорител. Въпреки външния си вид, Начо има добро сърце.

Сулема

Неразделна приятелка на Барбара, която я защитава и се грижи за нея. Весела, романтична и вярва в съществуването на идеалната любов. В контраст с тази нейна мечтателна страна, характерът ѝ като цяло е практичен и всъщност тя е здраво стъпила на земята. Обича света на психологията.

Източник: www.venevisioninternational.com