Росанхела (Rosángela)

От любов, една жена, майка на красива дъщеря, която не признава за своя майка, се изправя сама срещу силна финансова империя.

От друга страна, бащата на момичето, женен за елегантна дама от висшето общество, открива с ужас корупцията, която съществува в голямата компания на семейството.

Освен тази драма, съдбата си играе с живота на тези двама възрастни, които се обичат до полуда, въпреки че се преструват, че се мразят.

Историята в теленовелата Росанхела разкрива тъмния свят на някои компании, които използват измама, шантаж и насилие, за да запазят и засилят своята власт. Анализират се проблемите на младежката престъпност; връзката между деца и родилите, които се развеждат; благородната работа на пресата срещу корупцията; психологическите проблеми на едно момиче, което изведнъж разкрива неудобни истини и много други теми.

Историята на Росанхела започва с разкриване на миналото на главните герои и една страстна любов, от която се ражда момиченце. По тази причина, Раул Кардона и Росанхела са принудени да се оженят. Само че се появяват трудности със семействата на двамата по причини на различното социално положение и двамата са принудени да се разделят...

Петнадесет години по-късно, Раул Кардона и Росанхела се срещат отново при неясни обстоятелства. Сега, Раул е уважаван адвокат, женен за красивата Елиана, с която имат. Раул притежава пълните родителски права над дъщеря си Росита.

Росанхела, обаче, е травматизирана от принудителната раздяла с дъщеря си и за от това, че не е успяла да завърши професионално образование. Тя се е посветила на работата си като социален работник и се занимава с проблемни деца...

Източник: www.network54.com/Forum/223031