Романтични преживявания (Romántica Obsesión)

В един обичаен ден, ден, който не се различава по нищо от всички други, Алехандро Вилялба среща жена, в която се влюбва от пръв поглед. Той не смее да се приближи до нея и се осмелява само да й изпраща анонимни послания, в които разкрива чувствата си. Той прави това, докато набере смелост да се разкрие. Мариана също веднага се влюбва в този привлекателен мъж, който й изпраща тези любовни послания и тя започва да си мисли, че мечтата й да открие истинската любов може да стане реалност... само ако знаеше кой е този мъж.

С течение на времето, Мариана научава от Хисела, дъщерята на Алехандро, че той е този, който й изпраща посланията и наистина е влюбена в нея.Тя също така й казва за желанието й Мариана да се омъжи за баща й, като по този начин стане нейна майка, от която има такава нужда. Оскар, най-добрият приятел на Алехандро знае истината за чувствата му към Мариана, но въпреки всичко, той успява да отмъкне голямата любов на Алехандро зад гърба му.

Мариана изпада в недоумение, след като опознава Оскар, защото не открива в него мъжът, който й е изпращал любовните послания. Алехандро няма смелост да признае истината, че чувствата му са много по-силни, отколкото едно обикновено РОМАНТИЧНО ОБСЕБВАНЕ (не е просто романтично преживяване)...