Червено и медно (Rojo y miel)

Те са се сгодили, когато са били деца. Заклели са се в любов. Но това е било обещание, което е трудно да се изпълни...

В Сантяго, Клаудия има своя живот, своите приятели и много предизвикателства. Тъкмо се е дипломирала като Архитект, благодарение на настояването на баща си, тя е напуснала Лос Тронкос – малко село, което не му харесва за дъщеря му.

За Родриго, основните приоритети са Клаудия и селото, но все се намира някой, който да му напомни кой е той: прост работник, който е влюбен в дъщерята на шефа си.

Тереса се опитва да му напомни, че го обича. Тя пречи на всяка жена да се доближава до Родриго, но нищо не може да направи, за да му попречи да се влюби в Клаудия.

Всички искат промяна за Клаудия. Пристигането на Хавиер помага за това. Родителите ѝ са против да се свързва с някой, който стои по-ниско от нея, и именно заради това, новодошлият е идеален за партньор.

От друга страна са родителите на Клаудия – Грасиела и Фернандо. Тя е превъзходна личност, с доста тъжен живот благодарение на съпруга ѝ; тя прави и невъзможното да получава по-голям добив от земята си. Той е зъл човек, амбициозен, който прави всичко, за да остане с богатството на съпругата си.

„Натоварени“ с хумористичните моменти в историята са Феликс, неговите племенници Уго и Мак, Фелипе, братът на Клаудия и безусловен приятел на Уго и Макс, лунатикът и невъзможния Андрес, както и Кармен, която е влюбена във Феликс.

Любовта е жива на всяка възраст и представена от Роса, сестрата на Феликс и майка на Макс, и Алсидес, писател, който се влюбва в Роса.

Една любовна история, която включва и моменти на интриги и разминавания. За мнозина, историята се свързва с невъзможната любов, която в крайна сметка е по-силна от всичко.

Източник: fotech.cl