Семейство Китапенас (Qitapenas)

Минисериалът „Quitapenas“ представя историята на типично семейство, представено от баща – Тони, майка – Хоакина и трите им невероятни деца – Лола, Феде и Нина. Те живеят щастливи като работят в малък ресторант, наследен от Тони, шефът на семейството. Те се гордеят със своята фамилия: Китапенас.

Въпреки превратностите на живота, членовете от семейство Китапенас имат нещо общо, което ги обединява: любовта към музиката.

За разлика от тях, семейство Джоунс са едно модерно семейство, което включва баща, майка и един син. Те се връщат да живеят в страната след дълги години, които са изкарали в чужбина.

Браян Джоунс – шефът на семейството, е амбициозен човек, който смята да се заеме с отмъщение за нещо, което се е случило в миналото и в което главна роля са изиграли семейство Китапенас.

Също като семейство Китапенас, Джоунс е семейство от артисти. Решен да разруши своя съперник Тони, Браян отваря ресторант точно срещу неговия. Така започва една луда конкуренция между двете семейства.

Ситуацията се усложнява още повече, когато Лола Китапенас и Алекс Джоунс се запознават и се влюбват, въпреки противопоставянето на родителите си.

Конкуренцията прераства във война, докато любовта между най-младите от двете семейства нараства с всеки изминал ден...

Източник: milnovelas.blogspot.com