За една целувка (Por un beso)

Бланка е красива певица, която работи в нощен бар. Годеникът й, Мариано Диас де Леон, е уважаван архитект, в когото тя е много влюбена. Но от самото начало на връзката им, той я лъже - той е женен мъж. Тя е сираче, което живее с Микаела, жената, която й помага в бара.

Фернанда, съпругата на Мариано, не подозира, че той й изневерява и всъщност редовните работни срежи, които се проточват по цяла нощ, в действителност са посещения в нощния бар, където пее Бланка.

Хулио, приятел от детинство на Фернанда, пристига да я посети, след като е наследил огромно богатство. Мариано го завежда в нощния бар, където той научава за Бланка.

Хулио разказва подробности на Фернанда и тя го моли да я заведе на шоуто. Когато отива там, се среща с Мариано и Фернанда се представя на Бланка като негова съпруга. Когато научава, че Мариано я е лъгал, Бланка, много разочарована, решава да започне връзка с Хулио. Скоро двамата се влюбват един в друг и се женят.

Мариано, побеснял, се заклева да им отмъсти. Заедно със съдружника си, Ефраин, измамва Хулио - убеждават го да инвестира с тях в строителството. Когато получават това, което искат, те купуват незаконно терени и получават незаконни разрешителни, всичко на името на Хулио.

На строителния обект се случва инцидент и умира един работник. Хулио обвинява за всичко Мариано, който прехвърля отговорността на Ефраин. Хулио се скарва с него и по време на това, Ефраин случайно пада през прозореца и умира. Хулио е обвинен в измама и убийство, заради което е осъден на 35 години затвор.

Бланка ражда дъщеря и Мариано я посещава. Бланка стига до извода, че Мариано е виновен за всичко това. Той признава истината и тя преживява сърдечна криза. Мариано се възползва от положението и задушава Бланка, казвайки че, ако тя не бъде с него, няма да бъде с никого другиго.

След това, Мариано дава пари на Микаела, за да направи така, че малката да изчезне. Тя, обаче, няма смелостта да го направи и за това оставя малката Асусена при себе си. Тя израства в самота и е използвана, тъй като е принудена да пее, за да издържа Мика и сина й Нето, много мързелив младеж.

Асусена се запознава с богат младеж - Даниел. Скоро те стават приятели и Даниел я мотивира да учи и да се развива. С годините, приятелството между двамата прераства в любов. Те се изправят пред непреодолими препятствия и тайни - Даниел е син на Фернанда и Мариано Диас де Леон.

След като се запознава с приятелката на сина си, Мариано вижда в нейно лице призрака на Бланка, тъй като Асусена е копие на майка си. С помощта на интриги и измами, успява да раздели Даниел и Асусена, която очаква дете, когато той я изоставя.

Хулио спечелва намаляване на присъдата и предсрочно освобождаване благодарение на добро поведени. Той се среща с дъщеря си и отмъщава на Мариано Диас де Леон. В това време, Асусена се бори със себе си, за да осъзнае какво точно изпитва към Даниел: една дълбока ненавист или силна и страстна любов.

Източник: www.esmas.com