Удоволствия и изкушения (Placeres y Tentaciones)

Популярният и вечно запълнен ресторант „Novoandina“ не само предлага най-изискани ястия, но също така е и място, където кипи живот и четири жени, напълно противоположни личности, работят за осъществяването на една обща цел: да открият перфектната рецепта за техните животи.

Става дума за Майстор-готвача Мария Долорес, сладкарката Чиара, сервитьорката Талия и отговорника за връзка с обществеността Пина. Стриктната и строга Мария Долорес се грижи всичко да е готово в мига, в който трябва да бъде. Сладката и харизматична Чиара подслажда живота на всеки, който се изкуши да си вземе от нейните пастички. Непокорната Талия е смесица от хипи и рокерка от 70-те години. Чувствената Пина приема мъжете като кухненски прибори, които може да използва и когато реши, да захвърли...

Четирите се превръщат в неразделни приятелки, които заедно се учат да преживяват изненадите, кризите и големите конфликти в живота, с които всяка жена е принудена да се справя.

Тези забавни персонажи заменят своята ежедневна работа с шеметни и смешни ситуации, които разчупват рутината, добавяйки нотки на чувственост и няколко капки лудост.

Техният свят се променя от преследването на удоволствието, където изкушенията никога не липсват.

Източник: www.flinternational.tv , es.wikipedia.org/wiki/Placeres_y_Tentaciones