Жестока любов (2010) (Perro amor)

Една игра, в която който се влюби, губи!

„Perro amor“ е една история, която си играе със страстите и чувствителността в един свят на облози, в който любовта и сърцето са изложени на риск заради приключенията на двама любовници, които не познават граници.

Антонио Брандо и Камило са братовчеди, които са приятели и любовници, израснали заедно, се впускат в един живот на приключения, придружени от рискове и сексуални ритуали, които са ги превърнали в съучастници. Между тях не съществуват морални бариери – точно обратното, превръщат всеки ден от живота си в „руска рулетка“ между тайни страсти, опасни свалки и еротични предложения без никаква цензура.

За тях удоволствието и адреналина са достатъчна причина за тяхното съществуване и всичко е позволено, когато става дума за секс. Двамата имат само едно правило, което ги ръководи: Да не се влюбват в завоеванията си... Но на всяко куче му идва времето и то настъпва с брака на Антонио и Даниела, които се оказват пред олтара, благодарение на облог на Камила.

Насред скандала, Антонио се запознава с красивата София – една обикновена жена, която привлича вниманието му и я превръща в жертва на поредната игра на съблазняване на Камила, в която той трябва да я накара да се влюби в нея и да я вкара в леглото си, знаейки че е девствена. Това, което не предвиждат, е съществуването на Роки Парис – привлекателен певец с жажда за победа, който е привлечен от нея и има сериозни намерения и притежава искрено и романтично сърце.

Антонио започва своята игра без да подозира, че строителната дейност на баща му ще се превърне в голямо препятствие при постигне намеренията му, тъй като компанията на баща му иска да присвои квартала, в който тя живее.

Сан Херонимо е част от земите, които строителят Брандо трябва да придобие, за да може да реализира един от най-големите си проекти. Камила се заема със закупуването на тези терени и заедно със съпруга си използват хитрости и лъжи, за да измамят хората, което довежда Дон Даго, бащата на Роки, до самоубийство.

Роки и Антонио се превръщат в съперници за любовта на София и заклети врагове заради смъртта на бащата на певеца, която е провокирана от семейство Брандо.

Безсъвестността на Антонио и фаталните облози с братовчедка му започват да влияят на икономическото състояние на семейство до момента, в който бащата на Антонио го изгонва на улицата. В усърдието му да покаже, че се е променил, той решава да се ожени за София и въпреки че смята, че всичко е под негов контрол, той не си представя, че любовта вече чука на вратата му.

Планът за съблазняване и борбата за София, която не смята да се предава в ръцете на една хрътка, затяга мрежата около него. В това време Камила забелязва, че губи своя братовчед и решава да използва своите капани и своята изобретателност, за да не позволи да й откраднат любовта, която крие.

Персонажите:

София Сантана

Чувствителна душа, която очаква романтика, който ще открадне сърцето й...
София е от този тип жени, които рядко се виждат в големия град – красива, умна и много зряла, способна да защити своята чест пред който и да е мъж и заради това, водена от своите убеждения, тя е решена да се омъжи девствена, въпреки че мнозина мислят, че такова нещо не съществува на нейната възраст. В очите на всички тя е идеалната жена, честна, трудолюбива, винаги с желание да продължи напред и това я е превърнало в икономическа подкрепа за семейството й и голяма опора за майка й Росарио. Тя е пълна мечтателка, вярва в любовта като основна ценност в живота и иска да стигне далеч в професията си, поради което сама си плаща образованието по архитектура като работи заедно с майка си в бизнеса с организиране на банкета и като сервитьорка в един ресторант. Несравнима приятелка, способна да се изправи срещу всички заради приятелите си. Тя е надежда за цялото си семейство, убедена в добродетелите и женската сила. С ангелска красота и една сладост, която разпалва, тя никога не се е влюбвала, защото не е намерила нито точния момент, нито точния мъж, но пътят й се пресича с този на Антонио Брандо – най-известната хрътка в града и въпреки че знае, че той не е за нея, тя става жертва на един от знаменитите облози между него и братовчедка му. Романтичната й душа а кара да вярва сляпо в обещанията на Антонио и накрая се отдава от любов на мъжа, за когото вярва, че ще стане неин съпруг, но който само иска да я съблазни, убеден, че чарът му е неустоим за жените. Но съдбата му дава най-важния урок и нейната невинност и жизнерадост могат да стигнат много по-далеч от опита на една хрътка, когато тя става господарка на сърцето на Антонио. Тя се чувства главна героиня в неговата лична трансформация. София събужда сърцето на Роки, който е готов да й предложи една искрена любов, който въпреки всичко успява да й даде сили, за да се изправи срещу Камила и да й покаже, че много повече струва една чиста игра в любовта, отколкото капана на един облог.

Антонио Брандо

Приключенско сърце, което е достатъчно голямо, за да обича и съблазнява всички жени...
Антонио е влюбен в женската красота, поради което го наричат хрътката. Знае, че е привлекателен, с чувство за хумор, което подлудява и че разполага с всичко необходимо, за да бъде един от най-големите съблазнители в света – прозвище, което си е спечелил след множеството успешни свалки. Притежава бърз ум, интелигентност и в голяма степен арогантност, която му дава самочувствието, че е по-добър от другите. Наследил е от семейството класовото разделение и въпреки че от малък са изпълнявали всичките му прищявки и е разполагал с пари, той е бил лишен от най-важното – любовта, която е очаквал от родителите си, и за това не се е научил да показва чувствата си. Когато се запознава със София, неговото желание да обича се събужда и някъде между борбата да я спечели и да я вкара в леглото, нейната сладост го изненадва и започва да губи увереността си, тъй като навлиза в една напълно непозната територия. Но накрая се влюбва лудо в нея. Има една връзка, изпълнена с плътска страст, с братовчедка си Камила, с която преживяват една чувствена игра още от деца. Тя е малко по-голяма от него и двамата се наслаждават на див и експлозивен секс. Хрътката Брандо живее заради адреналина, който го изпълва, когато реши да съблазни една жена и да й покаже всичките сексуални тайни, един каприз, който продължава кратко и накрая всичко приключва, започва да ги презира и избягва от тях. Този негов порок е в резултат на договора, който има с братовчедка си, според който – любовта не е за тях двамата, а само удоволствието, завоеванията, играта на облози и опасността. За тях – онзи, който се влюби, губи. И именно така Антонио приема, че е изгубил и признава поражението си, когато се влюбва в София.

Камила Брандо

Чувствителност, перверзия и адреналин са основни в живота й...
Камила Брандо е една чувствена жена, любителка на риска и крайно амбициозна, решена да премине през целия свят, ако се наложи, за да постигне целите си. Решителна, с безкрайна привлекателност, която използва, за да постигне до границите на своите желания и интереси. Тя се възхищава на парите, властта и живее така, все едно е за последно. Въпреки че е инициативна, тя притежава една извратеност и порочност, които я карат да бъде повече от другите, да бъде на крачка пред останалите, да преследва собственото си благоденствие и личните си капризи... за нея останалите не съществуват, докато не се наложи да ги използва за своите цели. Превъзходна манипулаторка, знае как да управлява всички както й се иска, но е успяла да се омъжи за един от поклонниците й, който не спира да се възхищава на качествата й – Гонасло Касарес. Гонсало е щастлив и живее заблуден от фалшивя образ, който е изградила съпругата му. Той е готов да пъхне ръката си в огъня заради нея, без да подозира, че тя му изневерява под носа с братовчед си. Камила е израснала без родителите и е отгледана от баба си Кармен заедно с Антонио, поради което двамата са толкова близки и поддържат сексуална връзка от съвсем малки. За Камила не съществуват граници в леглото. Тя се наслаждава на адреналина заедно с братовчед си, от когото крие истинските си чувства, а именно, че е влюбена в него. Използва капаните на прелъстяването с Антонио и е убедена, че той никога няма да се влюби в друга, защото го смята за свой, за да се забавлява с него и да бъде винаги с нея.

Веро

Невинност и сладост в една приказка за мечти и феи!
Вероника Джесика Мурийо, по-позната като Веро, е най-добрата приятелка на София. Скромна жена честна и изпълнена с мечти от теленовелите. За Веро животът е като една история от приказките с феи и щастливи финали, тъй като вярва, че живее в розова градина и че всички са добри по природа. Нейната наивност я правят прекрасна, една прозрачна жена и без каквато и да било злоба, поради което понякога изглежда като глупачка. Тя е много привлекателна, но се облича много необичайно, което не й позволява да остане незабелязана от останалите. Възхищава се на София и мечтае да я види щастлива, защото е добра жена и изпълнена с искрени чувства. Вярва във всички обещание и думите на другите. Така лесно се превръща в близка на Педро Брандо, който много я харесва заради чувството й за хумор и вътрешната й красота, а това спечелва сърцето му без той да усети. Влюбена е в Бени и за него винаги е била перфектната годеница. Бори се да осъществи мечтата си да бъде модел и за това губи подкрепата на семейството си, причина, поради която тя започва да работи в компанията на Педро, който накрая е объркан от чувствата които изпитва към нея – благодарност и любов.

Роки Парис

Любовта е неговата музи, а отмъщението – пътя към успеха...
Роки е борбен мечтател, влюбен в музиката и е убеден, че талантът му ще го изстреля на върха, далеч от бедността, в която живее заедно с приятелите и съседите си. Скромен младеж, с чисто сърце и изпълнен с надежди за артистичния свят, които му позволяват да пее страстно и да се бори за осъществяване на мечтите си да има собствена група, да измъкне семейството си от нищетата. Обича баща си и му се възхищава. Той го е превърнал в най-важния човек в живота си и смъртта му, провокирана от компанията на Брандо, събуждат желанието му за мъст срещу цялото семейство на предприемача. Прикрива чрез омразата си болката, която изпълва сърцето му след смъртта на най-скъпия за него човек. Роки се запознава със София и е очарован от нейната красота и сладост, превръщайки я във вдъхновение, но когато разкрива, че е влюбена в най-върлия му враг, започва да се бори с всички средства, за да я отдалечи от наследника на семейство Брандо и да спечели сърцето й. Започва артистичната си кариера с групата, която създава с най-добрия си приятел – Бени, на която става лидер. След успеха, който постига и репутацията, която спечелва благодарение на таланта си, той изгубва правилната посока в живота и самоконтрола, което го отвежда до разрушение.

Даниела Валдири

Отмъщение заради наранена гордост и любов...
Даниела е красива жена, състоятелна и капризна, която е очарована от Антонио. Тя вярва, че може да го хване заради парите на баща му и бизнеса, който има семейство Брандо, но не иска да приеме, че той е просто една хрътка и само си играе с нея, но най-важното – че не е успяла да спечели сърцето му. Тя се влюбва в него и както се казва, който се влюбва, той губи. Даниела от дълго време е сгодена с Антонио и е на път да се омъжи за него. Тя става част от обкръжението на Антонио и всички я наричат Хиената заради нейния черен хумор, цинизъм и ядовити коментари. Проблемът е в това, че тя е просто поредната жертва на Брандо и когато разбира това, тя се завръща, за да му отмъсти и използва София за своя план. Близките й отношения и приятелството й с Гонсало й дават нужното оръжие и накрая тя се превръща във враг на Камила. 

Източник: msnlatino.telemundo.com