Изгубени от любов (Perdidos de Amor)

Мария Луиза Ферейра де Албукерке Калдас – богата девойка, умна и красива, живее в луксозно имение в Alto Leblon. Тя влиза в аристократично семейство от Рио де Жанейро, като сватбата ѝ с Педро Енрике Оливейра Андраде Нето е насрочена. Двамата създават семейство за завиждане: красиви, богати, очарователни и модерни.

Фабиан Калдас, нейния баща, е бизнесмен, който е изпаднал почти в несъстоятелност, но се държи на положение и се държи като богаташ. Парите си той се лекота харчи по любовниците си, което още повече влошава положението му. Майката на девойката се казва Елеонора – жена с много класа, но сляпа за реалността и света около нея.

Педро Енрике, въпреки всичко е вечния плейбой, но не може да се държи като баща си Олаво, който е сериозен мъж и не позволява да се подхлъзва. Същото изисква и от сина си. Въпреки това, младежът има някои слабости: жените и приключенията. За това разчита на приятелите си Сисеро и Били, които заедно са неразрушими. В същото време, той се заклева, че ще бъде верен на Мария Луиза, но когато му дойде времето...

Междувременно, Джесика Сеабра, по-позната като JS, „папарак“ по професия и призвание. Между другите неща, тя събира материал за издаване на най-скандалните и малко известни подробности от живота на известните в биографии. Жена като нея успява да спечели симпатиите на Мария Луиза и омразата на Педро Енрике. Джесика изкусно успява да измъкне нужната ѝ информация (като се маскира, преправя акцента и рискува при удобен случай). И всичко това, за да намери горещата новина и да напише най-пикантния репортаж. Тя винаги разчита на неразделната си приятелка Тони, която я придружава и помага с каквото може.

За да приключи с „идеалния брак“ между Педро Енрике и Мария Луиза, се появява Родриго: новобогаташ и последния романтик, почти наивник, той мечтае за идеалната жена. С добър характер, от традиционно семейство от класа, той успява да се издържа чрез собствен бизнес и собствени сили. Обикновен човек и без чудатости, въпреки че много млада е забогатял, той не спира да развива бизнеса си и преуспява в областта на металургията.

Родриго е бивш приятел на Байшада Флумененсе, която в момента живее в апартамент в Бара да Тижука със София, нейната по-възрастна сестра, която се опитва да стане част от обществото, да стане популярна като изтънчена жена, елегантна и с добър вкус; Валдемар – зет ѝ, приятел на Родриго от детинство; Амелия – майка им, обикновена жена, човечна, с непоколебими принципи. С тях живеят още племенниците Угиньо, Луизиньо и Зезиня.

В навечерието на сватбата с Педро Енрике, Мария Луиза открива, че годеникът ѝ е голям женкар. Разстроена, тя се отдава на любовта на Родриго. И въпреки че и двамата са много влюбени, те преминават през много трудности...

Източник: www.teledramaturgia.com.br