Опасна (Peligrosa)

Луис Фернандо е красив, богат и независим мъж. Той винаги успява да постигне онова, което иска.

Когато най-добрият му приятел – Ернесто, похищава една от любовниците му, Луис Фернандо търси начин да преживее случилото се... и го намира, когато среща Елиса.

Елиса е красива девойка, която е израснала в много беден и като цяло криминален район. Тя намира начин да оцелее като джебчийка.

Когато се опитва да обере Луис Фернандо, той успява да види зад агресивната ѝ външност и забелязва един необработен диамант. Луис Фернандо на мига разбира, че тя е именно онова, от което има нужда, за да се разплати с Ернесто заради предателството му.

Това става начало на една класическа и очарователна история, по време на която Луис Фернандо превръща грубата Елиса в изящна и благородна дама... само за да може след това да я използва за своето егоистични цели, като смята накрая да я разобличи, разбивайки нейния живот.

Има нещо, което той не е предвидил при изграждането на своя идеален план за отмъщение: любовта, която пламва неочаквано между двамата и ги обгръща в своя огнен капан... водейки след себе си трагични и изненадващи събития, докато тяхната история не стигне до драматични и крайно удивителни заключения...

Източник: www.venevisioninternational.com