Грехът на любовта (Pecado de amor)

Съвсем млада, Консуело Санчес забременява от любимия си, Адолфо Аламо, но скоро разкрива, че той е женен за Марисела - богата жена, страдаща от алкохолизъм, и те имат три деца: Жуниор, Андреина и Росалба.

Когато Консуело ражда, майка й, Бланка, взема детето и го изоставя пред малка къща в покрайнините на града. Това подтиква Консуело да напусне дома си, твърдо решена да не проговори на майка си никога повече.

Собственица на малката къща е Кармен Роса Бариос. Тя приема момиченцето с радост. Кръщава я Роса и се грижи за детето като за своя собствена дъщеря.

Години по-късно, Кармен и Роса започват работа като чистачки в студентско общежитие, което принадлежи на Бланка, бабата на Роса, без да подозират за роднинската връзка. В общежитието се случват различни неща, които обвързват Роса с миналото й. Милдред, превъзходна студентка по философия, се превръща в най-добрата приятелка на Роса. Алехандро Маркес, приятелят на Росалия Аламо, се влюбва в Роса, както и тя в него. Роса забременява, но не успява да бъде щастлива с Алехандро, тъй като Росалба го уверява, че детето, което очаква, не е от него, а от брат му, Жуниор Аламо, който също се включва в лъжата.

В това време, Консуело живее с Исаяс Пеня, който е пияница. Една вечер, когато Консуело го придружава на среща на Анонимните алкохолици, тя се запознава с Марисела, съпругата на Адолфо Аломо, без да знае коя е тя. Това приятелство е причина за случайна среща на Консуело с Адолфо, младежката й любов. И страстта пламва отново.

Съдбата събира заедно Консуело и Роса. Без да знаят, че са майка и дъщеря, между тях се заражда сърдечно приятелство. По-късно, именно Консуело отваря очите на Роса относно положението й: тя й разказва, че Жуниор и Росалба, които толкова много са й навредили, всъщност са нейни брат и сестра, а истинската й майка не е Кармен Бариос, а самата тя.

Всички страда, докато Адолфо не разговаря искрено с Роса и след това принуждава Бланка да признае истината, че е откраднала детето на Консуело и го е дала на непозната.

Жуниор, който страда от смъртоносен рак, също признава своето участие в измамата, която е целила да раздели Роса и Алехандро. След смъртта на Жуниор, Роса и Росалба се сдобряват и стават като истински сестри.

Накрая, Роса и Алехандро се събират отново, също както Консуело и Адолфо и всички заедно започват един нов живот, изпълнен с щастие.

Източник: z6.invisionfree.com/TVVI