За да те виждам по-добре (Para verte mejor)

Историята започва в деня, в който героите се преместват всички в една и съща сграда, но никой не подозира за опасността, на която се излагат като се местят на това място. Всички са много различни, но ги обединява един човек: Онофре Вияермоса, който се представя като очарователен пич, истински светец, най-добрият съсед, но в действителност е престъпник, измамник и убиец. Поставил е камери във всички апартаменти, за да манипулира съседите си и да си играе с тях като с марионетки.

Сред своите куфари, те носят мечтите, страховете и тайните си. Някои имат чувството, че пристигат в Рая, а други – в Ада. Но никой не предполага опасността, на която са изложени в тази сграда. Всички са различни и предстои да се влюбят по различни начини, защото не е същото да се влюбиш на двадесет години, както на тридесет, четиридесет или петдесет. Не е едно и също да се влюбиш за първи път, както да го сториш след развод, или когато имаш големи деца или внуци. Това, което е общо за тях е, че да обичат ще се окаже нещо много трудно, почти невъзможно.

„Para Verte Mejor“ е колкото романтична, толкова и ужасяваща, изпълнена с неповторими герои, с които всеки може да се идентифицира. Разказва се със замайващо темпо, което е на път да разкрие всичко и да приключи, с голяма доза хумор, за да смекчи големите дози драма и напрежение, дори и паника, които толкова много приличат на реалния живот, че кара зрителите да си зададат въпроса: колко добре познаваме съседите си?!

Източник: http://www.venevision.com/ , https://es.wikipedia.org/wiki/Para_verte_mejor_(telenovela)