За цял живот (Para toda la vida)

В продължение на петнадесет години, Фернандо Валдеморос провежда церемония, на която си спомня за смъртта на Елена, неговата съпруга и майката на децата му Енрике, Естела и Едуардо.

Един навик, който следва точно, без да позволи да излезе наяве, че Елена е жива и се намира в един чилийски затвор, плащайки за престъпление, което не е извършила. За да избегне скандал в обществото и да запази престижа на компанията си, Фернандо решава да запази тайната: по време на пътуване до Южна Америка, Елена е била открита с пистолет в ръка пред трупа на една жена, която е пътувала с тях.

Въпреки че Елена винаги е повтаряла, че е невинна, Фернандо решава да се разведе с нея и да каже на семейството и близките си приятели, че Елена е умряла. Точно в момента, в който Фернандо решава да се обвърже в брак с друга жена, Елена излиза на свобода и се връща в Мексико, търсейки виновникът, който е разрушил живота й.

Въпреки враждебността, съдбата предлага на Елена и Фернандо една нова възможност, за да изградят живота си отначало. Това е възможно само ако успеят да простят и да забравят.

Източник: www.univision.com