Винаги ще те помня (Olvidarte jamas)

Когато Луиса била невинна девойка, е била заплашена и измамена от Гонсало Монтеро, син на Дон Грегорио – безжалостен собственик на имението, в което работи.

Луиса остава бременна след като Гонсало я изнасилва. Но когато Гладис, съпругата на Гонсало, научава за това, тя урежда побой на бедното момиче и Луиса изгубва детето. Но това не е всичко – дон Грегорио решава да накаже цялото семейство и за това нарежда да изгорят къщата, в която живеят Луиса и баба й.

Двадесет години по-късно... Луиса се е превърнала в зряла, успяла и богата жена, която сменя името си и сега се казва Виктория. Тя се връща в имението с намерението да си отмъсти.

Нейното отмъщение започва с намирането й на работа в имението на семейство Гонсало, където Гонсало, Гладис и Дон Грегорио остават много озадачени от появата й. Но отмъщението на Виктория се отказва трудна задача, тъй като тя не е пресметнала възможността любовта да попречи на плановете й.

След като се запознава с Диего, собственик на съседното на семейство Монтеро имение, между двамата пламва искрата на любовта...

Персонажите:

Диего Ибара

Красив и мъжествен. Той пази ревностно една тайна. Изглежда твърд и непреклонен, но дълбоко в душата си той е много нежен. Той се влюбва във Виктория, но се бои от тази любов и за това в началото той се отнася зле с нея, без това да й попречи да свали малко по малко маската му. Диего се превръща в защитник на Виктория, разкрива миналото й без тя да разбере това. В постоянни конфликти със семейство Монтеро, тъй като няма желание да продава своето ранчо.

Луиса/Виктория

Красива и чувствителна жена. Заклела се да си отмъсти на семейство Монтеро, тъй като Гонсало Монтеро я е съблазнил и й е отнел невинността, когато е била на 15 години, след което тя забременява. Дон Грегорио я принуждава да направи аборт. Твърда и неотстъпчива жена, но в действителност така успява да прикрие истинските си чувства. В началото използва доведената си дъщеря, за да си отмъсти, но накрая премисля и решава, че най-важното е щастието на Каролина. Влюбва се в Диего и отрича чувствата си, тъй като смята, че всички мъже са лоши.

Грегорио Монтеро

Твърд и жесток мъж. Вярва се, че той е виновен за смъртта на съпругата си, тъй като тя е забременяла от извънбрачна връзка. Той решава, че дъщеря му няма да повтори тази грешка и й намира съпруг, който е истински мъжкар. В миналото, той е настоял Виктория да направи аборт, независимо че това е бил неговия първи внук. Въпреки всичко, той си мисли, че не е успял и тя е родила това дете.

Гладис Монтеро

Съпруга на Гонсало, майка на Алехандро и любовница на Ренато. Тя е принудена да прави лоши неща, тласкана от отчаянието, след заплахите на Исабел и Ренато, че ще разкрият пред съпруга й, че Алехандро не е син на Гонсало. Става съюзница на Исабел не по своя воля. Изтерзана жена, изпълнена с вина.

Гонсало Монтеро

Син на Грегорио, брат на Констанса, Лукресия и Флоренсия. Голям женкар още от юношеските си години, когато изнасилва и оставя бременна Луиса, която по това време е едва на 15 години, но тя изгубва бебето. Когато Луиса се завръща в имението под името Виктория, търсейки отмъщение, той се влюбва в нея. Не след дълго той разкрива коя е в действителност тя и се чувства предаден. Той не вярва на приказките, че Луиса не е родила детето му и за това вярва, че Каролина е негова дъщеря. Женен за Гладис, вярвайки че Алехандро е негов син, но това не е вярно, тъй като съпругата му е била любовница на Ренато.

Каролина

Млада, красива и бедна. Тя не знае, че е дъщеря на една от сестрите Монтеро. Тя се влюбва в Алехандро, за когото вярва, че е внук на внушаващия страх Грегорио Монтеро. Тя е осиновена дъщеря на Виктория.

Алехандро

Красиви, сериозен, изпълнен със скрупули и много искрен младеж. Той вярва, че е син на Гонсало и Гладис, но в действителност негов баща е Ренато. Годеник на Исабел, когото изоставя, когато се запознава с Каролина, в която се влюбва безумно.

Исабел

Красива, млада, тщеславна и амбициозна жена. Иска да се омъжи за Алехандро, защото по този начин ще докопа състоянието на Дон Грегорио. Тя се води с Ренато, когото нарича Ренато, но в действителност е мъж, с когото се е запознала в Париж, когато е била много млада.

Флоренсия Монтеро

Дъщеря на Грегорио, сестра на Гонсало, Констанса и Лукресия. Съпруга на Мартин и майка на Патрисио. На младини трите сестри в една и съща нощ са изгубили девствеността си и една от тях остава бременна. Флоренсия се жени за Мартин. Тя има най-силен характер от децата в семейство Монтеро. И е най-непокорната от децата на Дон Грегорио.

Амалия

Селянка с привилегии заради това, че е любовница на Макарио, управителят, и е влюбена в него. За това тя обявява война на Каролина, защото иска да го задържи за себе си. Освен това тя е под опеката на Дон Грегорио, което удивлява мнозина, но никой не смее да каже нищо. В миналото на Амалия има една тайна и тя не знае, че в действителност е незаконнородена дъщеря на Дон Грегорио.

Ренато

Елегантен и честолюбив. Баща на Алехандро, тъй като е бил любовник на Гладис в миналото. Принуждава Исабел и Криста да го представят за свой чичо, но е бил любовник и на двете, тъй като в Париж се е препитавал като добре платено жиголо. Със своята външност, той се опитва да съблазни Виктория, за да я отдалечи от там, а също така да отдалечи Каролина от Алехандро, но Виктория не е глупачка и знае какъв човек е той.

Макарио

Управител в имението на семейство Монтеро. Лош човек, изпълнен с комплекси заради това, че не е богат и използва своята власт, за да се харесва на жените и своите господари. Влюбва се в Каролина и се жени за нея, въпреки че Виктория и Аманда са против и постоянно плетат интриги.

Констанса Монтеро

Дъщеря на Дон Грегорио, сестра на Лукресия и Флоренсия. И трите се отдават в един и същи ден и една от трите забременява. Тъй като трите са много близки, сестрите решават, че трите ще са майки на момичето, което се ражда, но обстоятелствата ги принуждават да забравят за момичето и всяка да уреди живота си. Жени се за Рубен и има две деца от него: Херардо и Бианка. Живее в имението.

Източник: www.tvazteca.com.mx