Обрати на съдбата (Nuevo rico, nuevo pobre)

Браян става богат за една нощ. Какво чудо! Любимата мечта на лентяй като него. Андрес се е простил с лукса и е станал беден. Какъв кошмар! Сред най-големите за него. Някой е решил да им даде урок!

Съдбите на Андрес Ферейра и Браян Галиндо се пресичат. Причината?! Една медицинска сестра на смъртния си одър признава пред Антония, жена от висшето общество, че когато навремето й е помагала при раждането, е допуснала малка грешка – сменила е детето й.

При дадените обстоятелства, Браян, който е израснал в бедност, е определен като наследник на могъщото семейство Ферейра, а Андрес, който от малък се е наслаждавал на разкош, се налага да влезе в семейство, което едва изкарва пари за насъщния си.

Безразличието на сина, който са отгледали и мудността на биологичния син, принуждава Антония да размени животите и им дава урок.

Новият богаташ и новият бедняк са принудени да се сблъскат с два напълно различни свята. Браян е принуден да поеме юздите на компания, от чийто бизнес не разбира нищо. А Андрес, от своя страна, се научава какво означава постоянно да поглежда над рамо.

Персонажите:

Антония де Ферейра

Елегантна, сериозна и приятна. След като умира съпруга й, Бернардо, тя поема поста президент на „Мундоекспрес“, товар, който отстъпва на Андрес, сина си. Въпреки че няма много приятели, тя има доверено лице: Уго.

Андрес Ферейра

Сериозен, умен и работлив. Води живот по разписание, което е причина да има хладни отношения с майка си. Той планира да се ожени за популярната Фернанда Санмигел, но след като се запознава с Росмери, чувствата му е променят.

Браян Галидо

На 29 години, той смята, че животът, който води, не е този, който заслужава. Фернанда Санмигел е неговата платоническа любов, за която смята, че е създадена за него, но тя все още не е разбрала това. Не харесва да работи и презира всичко, което се налага да върши заради баща си.

Леонидас

Биологичният баща на Андрес. Винаги е имал проблеми при общуването си със сина си, Браян Галиндо. Специалист по работи, които никога не се осъществяват. Смята, че всичко се решава с пари, въпреки че никога не е разполагал с достатъчно в портмонето си.

Росмери Пелаес

Годеница на Браян. Скромна, вечно усмихната, влюбена и посветена на семейството си. Страда в следствие на работата си като секретарка на Андрес Ферейра, защото не й плащат извънреден труд. Когато Браян става богат, нейният свят се срива.

Фернанда Санмигел

Един от най-ценените модели в страната. Нейната цел в живота е да си намери някой, който да я издържа и за сега има такъв мъж. Нейната любов към Андрес Ферейра се подхранва от парите, с които той разполага.

Матео Лопес

Единственият син на Олгита Ферейра, покойната сестра на Бернардо, който е поел грижите за него. Привлекателен мъж и умее да печели всеки, който посещава по една или друга причина „Мундоекспрес“. Преструва се на най-добрия приятел на Андрес, но в действителност му завижда.

Марица Буенаора

Собственичка на пансиона, в който живеят Браян, Леонидас, Росмери и братята й. Тя е твърда с наемателите, обича да преследва младите мъже и й харесва да измъчва Анселмо Афанадор, вечно влюбения в нея.

Милер Афанадор

Единственият син на Анселмо Афанадор и познат в квартала като „свободните ръце“. Преживява чрез продажба на крадени вещи в магазина на баща си. Не е учил. Приятел на Браян и винаги е неговия най-лош съветник. Успява винаги да се включва в историите на приятелите си.

Анселмо Афанадор

Той е и баща, и майка за Милер. Истината е, че съпругата му го е изоставила заради счетоводителя на магазина. Има собствен магазин, „Afanador's“. Голямата му любов е Марица и винаги страда заради нея. Негово доверено лице е Леонидас. Той е добродушния старец на квартала.

Хулио Сабохал

Това, което най-много обича, са лесните парите. За това се превръща в дясната ръка на Матео.

Ингрид Пелаес

По-малката сестра на Росмери, тайно влюбена в Браян, въпреки че той вижда в нея само приятелка.

Уго Велес

Будната съвест на Антония и влюбен в нея от незапомнени времена.

Лисет

Винаги се усмихва. Тя позволява на Матео да я използва в работата, защото таи надежди да се издигне в служебната стълбица. Тя е най-добрата приятелка на Росмери и Фидел.

Орландо Гереро

Управител на престижния Club de Caza. На моменти жесток, много дисциплиниран и строг. Разбира се с Антония и оценява Андрес.

Фидел

Брат на Росмери. Отчаяно влюбен в Лисет.

Източник: www.canalcaracol.com