Момичето на моето сърце (Niña de mi corazón)

За да може да издържа семейството си, Андрея е принудена да води двойнствен живот, което я замесва в много забавни ситуации!

Андрея живее с баща си вдовец, Бенинго, и по-малките си братя Дамян и Марселино. Тя е годеница на Джейсън – млад музикант, но скъсва с него, когато научава, че се е замесил в мътни дела. Анрея е добра и радостна девойка, смела и оптимистична, която е на път да се дипломира в университета. Въпреки успехите си, тя е принудена да зарежи мечтите си, когато баща й претърпява тежък инцидент, след който остава инвалид и изпада в депресия.

Едва на 17 години, Андрея се научава, че трябва да поеме отговорността да издържа семейството си и за това си търси работа, но единствената добра работа, която открива, е в адвокатската кантора на Максимо Ариоха, като асистент на сина му Дарио. Проблемът е в това, че годеницата на Дарио – Мойра, е безкрайно ревнива и не толерира идеята жена да работи с него, поради което настоява да наемат мъж за поста асистент.

По стечение на обстоятелствата, именно Дарио откарва Бенигно в болницата след като го блъсват и Андрея му е много благодарна. И тъй като мястото в адвокатската кантора е за мъж, Андрея си измисля брат-близнак – Андрес. С помощта на приятеля си Хуан Висенте, тя успява да се дегизира като мъж и така получава работата. Хуан Висенте е влюбен в Андрея, но тя винаги е виждала в негово лице един по-голям брат.

Андрес се превръща в постоянен спътник на Дарио, тъй като Максимо иска да следи какво точно прави сина му в часовете, през които изчезва от кантората. Андрея го разкрива, но решава да запази тайната. Дарио има една компания за мултимедии – Тарабу, която е основал с парите, които е оставила баба му Мерседес. В действителност, той получава пълно удовлетворение от работата си в компанията, а се записва да учи право, за да угоди на баща си.

Проблемите за Андрея започват, когато Химена, сестрата на Дарио, се запознава с Андрес и е очарована от него. Андрея преживява много перипетии, докато се опитва да я избягва. Друг проблем настъпва, когато Максико предлага на Андрея работа в офиса си и тя приема, за да може да изкарва повече пари, от които семейството й има нужда. Така тя започва да работи и като Андрея, и като Андрес, и прави и невъзможното, за да не бъде разкрита. С всеки изминал ден, Андрея изпитва все по-силно привличане към Дарио, въпреки че не таи надежди, тъй като знае, че той е обвързан с Мойра.

Максимо научава за съществуването на компанията на Дарио и побеснял, настоява Мерседес да оттегли финансовата си подкрепа. Тя отказва. Но Дарио приема предизвикателството и решава да се заеме сам с откриването на новия младежки идол. Съвсем случайно чува как пее Андрес и усеща, че е открил своята следваща звезда.

Дарио скъсва с Мойра и признава на Андрес, че се е влюбил в Андрея. Малко след това, Андрея приема да стане негова годеница. Тя е наясно, че трябва да разкрие истината, но когато решава да говори, Мойра, която е разкрила двойната й самоличност, заплашва да обвини Андрес пред властите и да провали компанията на Дарио, ако тя не сложи край на връзката си с него.

„Niña de mi Corazón“ е една страстна история, изпълнена с романтика, музика, интрига и младежка енергия, с наситени с драматизъм ситуации, но също така и моменти на нежност и комични недоразумения в резултат на добри и чисти намерения... 

Източник: www.esmas.com