Нано (Nano)

Нано, накратко от Мануел, управлява океанариум, „Mundo Marino", вместо да изпълни желанието на баща си, Ноел, който иска той да се присъедини към семейното предприятие, както се очаква да постъпи един аристократ. Нано е идеалист и предпочита да работи в магическия и тих свят на животните, които обича - делфините, косатките, морските лъвове и пингвините.

През деня той ръководи океанариума и фондация за защита на животните, а нощем оказва помощ на хората. Тайно, той е „Котката" - накратко, като Робин Худ, който краде от богатите и корумпираните и дава на бедните. Той дори открадва хиляди долара от сейфа на собствения си баща, за да обезпечи работниците, които са уволнени от баща му. В своята „пещера" той се събира с най-близкия си приятел, Себастиан, за да планират действията на „Котката". Той се усамотява често в апартамента си, където намира мира и спокойствието, далеч от заядливата си съпруга, Росарио, която не обича. Освен това Нано има любовница. Той твърди, че все още не е открил магическата любов, която по него думи, се усеща под колана.

Това се променя, когато среща Камила. Камила е останала глуха и няма в резултат на травма в детството - родителите й са били убити. Тя мълчаливо наблюдава Нано в океанариума без той да я забележи и го снима постоянно. Нейният тих свят се слива с тишината на неговия воден свят.

Нано и Камила се срещат и се влюбват един в друг. Но дали са способни да загърбят тъмните тайни от миналото и злините на настоящето, за да се насладят на любовта в техния приказен свят? Какво се случва, когато Камила си спомня миналото и разпознава в бащата на Нано, Ноел, убиецът на баща си? Дали съпругата на Нано постига успех с безумните си схеми? И дали любовта между Нано и Камила накрая ще триумфира?