Татковци (Muy padres)

Това е историята на трима бащи: Емилио, Рикардо и Алан. Запознават се в детската градина, където водят децата си.

Емилио е бизнесмен, на когото му харесва да бъде заобиколен от жени, но животът му се променя, когато София – жена, с която е бил в миналото си, пристига в апартамента му и му съобщава, че има син, който се казва Сантяго. София избягва като оставя сина си на грижите на Емилио. След случилото се, Емилио няма идея какво да прави с малкия. Тогава го записва в детската градина Монарка, където работи Памела. Двамата се запознават, докато Емилио се опитва да догони София. Между тях се заражда любов, която променя и двамата.

Алан е самотен баща. Млад и непокорен, почитател на купоните, той сам се грижи за сина си Артуро след като годеницата му умира преди години. Тъстовете му, Силвия и Родолфо, не са съгласни той да се грижи за малкия, тъй като вярват, че той ще повлияе зле на малкия Артуро. Солвия и Родолфо се опитват да получат попечителство над малкия на всяка цена, но се появява Джени – нова съседка и адвокатка на Алан, която му помага да се грижи за сина си. И докато върви процеса, двамата се влюбват безумно.

Рикардо е много спокоен баща, а също така много горд и наранен. След раздялата с първата си съпруга Маргарита, с която има две дъщери – Таня и Рехина, открива отново любовта с Кика, която е на път да роди третата му дъщеря.

Сред недоразумения и объркани ситуации, тези трима бащи се превръщат в големи приятели, които споделят както радостите, така и разочарованията си. Те постоянно се борят да съчетаят работа и семейни задължения и при това допускат грешки и постигат успехи, но винаги имат добри намерения и правят всичко от все сърце.

Източник: https://es.wikipedia.org/wiki/Muy_padres , http://www.imagentv.com/