Свят на хищници (Mundo de fieras)

„Mundo de fieras“ е приковаващата драма на Габриел и Демиан, идентични близнаци разделени при раждането им, чийто живот е поел в различни посоки. Габриел е израснал сред лукс и под защита на осиновителите си, които много са го обичали. Демиан, от друга страна, е израснал в бедност и без да му бъде обръщано особено внимание, което го е подтикнало да живее извън закона.

Докато бяга от полицията, той попада в катастрофа, при която изгубва единия си крак. Когато Демиан научава за съществуването а Габриел, неимоверна омраза изпълва мисълта му. Той насочва своето негодувание и омраза към брат си и от този момент нататък, основната му цел е да го разруши.

Но животът на Габриел съвсем не може да се нарече безгрижен. Съпругата му, която го дарява с първороден син, Рохелио, се разболява сериозно и умира при раждането на второто им дете, Паулина. Габриел е опустошен. След тази тежка загуба, той си дава време, докато не среща Йоселин – привлекателна млада вдовица с дъщеря. Жени се за нея. Първата година от брака им е най-щастливата и двойката е благословена със син, когото наричат Луисито.

Връзката им започва да се променя, когато претърпяват автомобилна катастрофа. При този инцидент, Йоселин помята, а единият крак на Луисито е сериозно ранен. След това Йоселин не престава с обвиненията си срещу Габриел и нейната неоснователна ревност расте с всеки изминал ден.

Като продължение на нещастията му, Габриел е принуден да дели един покрив с роднините си: Клементе и неговата хладна, алчна и безсърдечна съпруга, Мириам.

Бракът на Демиан е един фарс. Възползвайки се от несподелената любов на Рехина, той печели сърцето й с измама. Рехина, срамежлива и смирена жена, е влюбена в Габриел, но родителите й правят всичко по силите си, за да я обезсърчат. Брачният живот се превръща за нея в ад. Демиан се наслаждава да я обижда и измъчва с нейната ревност, стигайки до там, че я обвинява, че синът им Хуан Кристобал е незаконно дете на Габриел.

Хуан Кристобал и Паулина, дъщерята на Габриел, се влюбват един в друг и трябва да се изправят срещу семействата си и порочните машинации на Карен, дъщерята на Йоселин.

Семейството на Габриел е шокираното от пристигането на незаконната дъщеря на Клементе, Марианхела. Въпреки това, Мириам забранява на съпруга си да я припознае официално и принуждава Марианхела да остане като гувернантка на Луисито. При това тя не пропуска възможност да я унижава и изливайки върху нея омразата си. Пред другите тя е мила и им представя младата жена в тъмни краски. Леонардо, синът на Канделария, икономката, е един от тях. Той отдава сърцето си на нея и е твърдо решен да спечели нейната любов. Пристигането на Марианхела неочаквано променя живота на всички, но най-вече... сърцето на Габриел.

Не само появата на Марианхела повлиява на мира в семейството и в живота на Демиан. Долорес, сестрата на първия съпруг на Йоселин, е освободена след като е била осъдена за убийството на брат си и е лежала дълги години в затвора. Зад вида си на примирена монахиня, Долорес крие шокираща тайна от миналото си, което ще се върне, за да поиска справедливост... и отмъщение.

Източник: www.serials.ru