Малки момичета (Muchachitas)

Това е история за четири девойки от различни социални класи, които са свързани помежду си и споделят една цел: да навлязат в артистичния свят.

За това, те влизат в една актьорска академия, където се подготвят да отговорят на съдбата, която сами са избрали, въпреки проблемите, с които трябва да се справят, да се противопоставят на семействата си, за да го постигнат.

Но съдбата се заема да промени илюзиите на четирите девойки, които не са помислили за любовта, която се появява при всяка от тях под различна форма.

Освен това, в академията те се сблъскват и със злобата на Федерико Канту, който е решен да поставя пречки, за да може да присвои наследството на бащата на една от тях и се опитва на всяка цена да провали плановете на младите дами.

Една младежка теленовела, в която се засягат проблемите, характерни за младежи, които имат с родителите, освен това и любовните проблеми, с които се сблъскват и малко по малко разкриват, на основната на болезнен опит, че злобата, която съществува в света, може да промени напълно целите на всеки тинейджър и за да победи, е нужна сила на волята.

Източник: www.terra.com.pr