Моят проблем с жените (Аржентина) (Mi problema con las mujeres (Argentina))

В тази история, Хосе разказва на Симон – своя психолог, как започва и как се развива новата му любовна връзка с Вероника – жената, която пристига в офиса му, за да наглежда работата му. Докато отношенията им се задълбочават, различни забавни ситуации разкриват какво са преживели по време на най-важните си връзки в миналото.

Сериалът показва различните етапи, през които преминава една любовна връзка. Заедно с Хосе се прави опит да се разбере и обясни малко по-добре женския свят.

Хосе е арт-директор на компания за продукти за красота, което предполага постоянни контакти с различни жени. Това, обаче, не означава, че ги разбира и за това, всеки път, когато си помисли, че е разкрил тайната, която всяка жена крие, открива, че все още трябва да разбере всичко.

В ежедневието на Хосе присъстват Елса, майка му и Рита, бивша приятелка, която все още не може да забрави изживяното заедно. Също така Агустина, друга бивша, която мечтае за семейство, къща и куче... И Алехандра, настоящата му... годеница?! Поне според нея, но не и според него.

Хосе споделя дните си с Ернесто, шеф на счетоводния отдел, с когото работи, Ямила, друга колежка от работата, а вече и с Вероника – новата му шефка, взискателна както никоя друга.

Обичайната невроза на Хосе и неувереността, породена от предишните му връзки, стават пречки в изграждане на връзката с Вероника, и въпреки че доста трудно приема истината, той започва да желае да има сериозна връзка и да се влюби наистина.

С помощта на Симон, Хосе започва да разплита „проблема“, който са жените в живота му. Стъпка по стъпка, той разбира как да загърбва миналите връзки и да се отдаде на една сериозна, зряла и без несигурност връзка.

Източник: www.telefe.com , www.facebook.com/pages/Mi-Problema-con-las-Mujeres-Telefe