Моят проблем с жените (Mi problema con las mujeres)

Притеснен от повтарящите се проблеми, които възникват при поддържане на сериозна продължителна връзка, Хосе – млад ерген, с добро финансово положение и враг на рутината, приема да се включи в терапия, препоръчана му от психолога му.

От този момент нататък, всеки следващ сеанс се превръща за Хосе в катарзис, който отразява неговия сложен любовен живот.

Сериалът включва в себе си и комедия, и драма, сцени от съжителството на Хосе с Памела, Каро и Сол, въпроси, притеснения и съмнения, които, без изключение, спохождат всички, мъже и жени, веднъж или няколко пъти, преди, по време и след изграждане на съвместен живот с половинка...

Персонажите:

Хосе

Необвързан и самотен, Хосе е графичен дизайнер във водеща козметична компания и продукти за грижа за жените. Докато се наслаждава на финансова и професионална стабилност, той не е успял да намери жена, с която да сподели живота и успеха си. И не че не му върви с тях. Точно обратното, просто има проблеми със сериозно обвързване с различни жени. Конфликтите във връзките му, обаче, се появяват заради рутината при съжителство. Внимателен, пълен с теории за живота, остроумен, забавен, свободен и честен със самия себе си, Хосе крие какъв е в действителност, но също така не е склонен да си слага „маски“. И въпреки че не усеща, че не е готов да сподели своето пространство с партньорка, по ирония на съдбата, това е нещото, което най-силно желае.

Памела

Перфектната управителка. Притежава набор от качества, които са ѝ помогнали да получи всичко, което животът ѝ е предложил. Красива, талантлива, образована и секси, когато пожелае. Въпреки че е пряма и честна в приказките си, винаги показва, че има уважение към останалите, но също така обича да държи под контрол всяка ситуация, в която се окаже. И това включва съжителството с партньор, при което се показва като абсолютно свободна жена и бе колебание взема в ръка диригентската палка, включително и в интимните моменти.

Адриана

Тя е образа на идеалната секретарка в компанията. Много ефективна в изпълнението на своите задължения, тя неспирно говори и притежава игрив характер. Приятелка на всички, тя винаги се държи като жена със свободен дух, включително и в сексуалните си връзки.

Ернесто

Счетоводител в компанията, в която работи Хосе и е негов неразделен приятел, както в компанията, така и извън нея. С остър ум, неговият хумор е изпълнен със сексуални намеци, но и малко тромав в изразяването. Той е женкар от класа. Ернесто и Хосе са единствените мъже, които са останали в компанията.

Сол

Самото превъплъщение на Приятелството. Като момиче от средната класа, тя е получила добро образование както гимназиално, така и университетско. Но преди всичко, тя се е изградила като една забавна и природно спонтанна личност, надарена с чар, който преодолява всяка съпротива. Очевидно, тя е пълен господар на своята свобода, дълбоко в себе си тя таи желани за сигурност и защита на партньор, въпреки че не може да се възпре да бъде приятелка на всички останали мъже.

Каро

Жена, която мечтае да създаде собствен дом. Убедено вярва, че Щастието включва семейство, пълно с деца и колкото повече, по-добре. За това нейната основна цел е Брака и прави всичко възможно да я постигне колкото се може по-скоро. Тя е нежна, романтична, внимателна, добра и сладка с партньорите си, но също така е способна да изгуби напълно контрол, ако се усети неуверена или обект на подигравки, превръщайки се в ревнива, обсебваща и много агресивна жена.

Симон

Виден клиничен психолог и от няколко години специалист в терапия на проблеми при сериозни двойки. Сериозен и въздържан, но с ясен и директен израз.

Източник: miproblemaconlasmujeres.com