Името ми е Лара (Mi nombre es Lara)

Това е историята на Лара Фернандес – девойка от Майпу, която живее заедно с майка си, която е вдовица. Финансовото им положение не е много добро, поради което девойката е принудена да работи в нощния клуб La Nuit. Именно там е открива от телевизионен продуцент – Пабло Мондети, който я спасява от враждебния нощен живот.

Лара пристига в Канал 21 и се включва като танцьорка в едно музикално предаване. С времето, служебните отношения на Пабло преминават към приятелство, което се превръща в любов, прекрачвайки студията на телевизията.

В Канал 21 се снима телевизионен сериал и главната актриса претърпява инцидент, който ѝ пречи да продължи с ролята. Това е големия шанс на Лара да се изяви като я замени. Но не всичко е толкова лесно, защото Лара трябва да се справи със завистта, професионалната ревност и интригите на останалите актьори.

„Mi nombre es Lara“ е не просто любовна история, но също така показва света, който съществува зад телевизионните камери. Сериалът разкрива тази част от живота на актьорите, продуцентите, сценаристите, журналистите, режисьорите и на операторите...

Източник: fotech.cl